marți, 7 decembrie 2010

Este aproape Crăciunul...

Apăsați pe imagine pentru a se mări!

După cum ne-am obișnuit, din generație în generație, de Sfintele Sărbători ale Crăciunului, noi oferim în dar copiilor de toate... un dar!
a
Invitația noastră este ca acum să dăruim din inimă o carte pentru sufletele ce sunt lipsite de aceste materiale drept cadou spre bucurie și creștere intelectuală.
aa
Dacă dorim din toată ființa noastră să avem în viitor oameni culți, atunci și noi avem o mică responsabilitate... e timpul nostru de a acționa... ce vom face!?!
aa
Și ține-ți minte: Unu cu unu se adună...

E-uri

Apăsați pe imagine pentru a se mări!

4 lecții!

Creierul...


Complexitatea creierului uman indică existenţa unei inteligenţe superioare la originea sa. Creierul omenesc... procesează simultan un volum impresionant de informaţii. Creierul tău primeşte informaţii referitoare la toate culorile şi obiectele pe care le vezi, la temperatura din jurul tău, la presiunea cu care apasă picioarele pe podea, la sunetele din jurul tău, la cât de uscată îţi e gura, chiar şi cum apare acest articol pe ecran. Creierul înregistrează şi procesează toate emoţiile, gândurile şi amintirile. Totodată el urmăreşte continuu funcţiile trupului, cum ar fi ritmul în care respiri, mişcarea pleoapelor, senzaţia de foame şi mişcările muşchilor mâinilor.

a

Creierul Uman.

Creierul uman procesează peste un milion de mesaje pe secundă. Creierul analizează importanţa tuturor acestor informaţii, sortându-le pe cele relativ lipsite de însemnătate. Această funcţie de filtrare îţi îngăduie să te concentrezi şi să acţionezi cu eficienţă. Şi crezi tu că acest creier care se ocupă de peste un milion de informaţii în fiecare secundă, evaluându-le în acelaşi timp importanţa şi îngăduindu-ţi apoi să acţionezi în funcţie de cele mai pertinente informaţii... crezi tu că acest creier a apărut, pur şi simplu, la întâmplare? Au apărut dintr-o dată acele cauze biologice care au dus la formarea în mod desăvârşit a ţesutului, a fluxului sanguin, a neuronilor, a întregii structuri cerebrale? Creierul funcţionează altfel decât celelalte organe. Se caracterizează prin inteligenţă, prin capacitatea de a raţiona, de a provoca sentimente, de a visa şi de a planifica, de a acţiona şi de a comunica cu ceilalţi oameni. Cum putem explica existenţa la întâmplare a creierului uman?

a

De pe:

a

CAT DE FANTASTIC ESTE CREIERUL UMAN!!! PRIVITI: Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o frzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg." E umioitare cpatcitetea ceireiului uamn de a rentositcui detale. mesajul asta chiar merita trimis la toti (etse foarte avedarat)