miercuri, 15 decembrie 2010

Prima impresie...

Am primit chiar în seara aceasta o impresie despre ultima mea carte: Vreau, se poate, voi reuși! pe care v-o împărtășesc și vouă!
a
a
Sursa: http://fiifericit.blogspot.com/2010/12/vreau-se-poate-voi-reusi.html

Vreau, se poate, voi reusi!



Suna ca denumirea unui seminar motivational, nu-i asa? Dar e un titlu de carte. Autorul e foarte tanar si optimist. A studiat, si studiaza inca, printre altele, teologia si a scris deja cateva carti. Si pentru ca vrea sa schimbe ceva din ceea ce este in prezent in jurul nostru, scrie. Pe mine titlul m-a facut curioasa si am comandat cartea pentru Andrada, direct la autorul ei, Ciprian Vestemean. Drept urmare, Andrada a primit cartea cadou, insotita de ultimele trei numere ale revistei MOD. O revista pentru tineri, care se distribuie gratuit, in Blaj. Al carei redactor sef este acelasi Ciprian Vestemean. Iar eu am primit de asemenea o carte cadou, a aceluiasi autor, Cuvantul sculpteaza. Multumesc, Ciprian! Si mult succes in ceea ce vrei sa faci, prin trezirea tinerei generatii la lupta pentru viata adevarata. Voi scrie despre cartile primite, cu ingaduinta ta, la un moment dat. Deocamdata, un mic citat din Vreau, se poate, voi reusi!:

Doamne! M-am indepartat atat de mult de tine incat nu-mi mai simt picioarele de durere..."

Daca aceasta carte va trezeste interesul, o puteti gasi aici.

Elanul si daruirea manifestata in activitatea lui bogata de catre tanarul autor m-a facut sa inteleg optimismul lui Dan Puric in ceea ce priveste capacitatea de a-si reveni, de a-si veni in fire, a poporului roman. Un efect similar l-a avut si o confesiune a Dianei citita azi cu mare bucurie aici:
bisericadincasa.blogspot.com


Vă mulțumesc Doamnă Daniela!