duminică, 26 iunie 2011

Un documentar arată efectele negative ale căsătoriilor gay

Family Research Council a lansat un documentar despre efectele negative ale relaţiilor homosexuale în plan social. Specialişti în familie, relaţii interumane şi aspecte legate de homosexualitate vorbesc despre ce se întâmplă odată cu redefinirea familiei.

The Problem with Same-sex Marriage

Documentarul „The Problem with Same-sex Marriage" dezbate în special modul în care este influenţată viaţa copiilor de stilul de viaţă gay, tot mai prezent în spaţiul public, informează christianpost.com.

Problema este că mulţi dintre cei care rămân indiferenţi de această chestiune, chiar şi printre membrii bisericilor, este faptul că au impresia că legalizarea căsătoriilor gay nu o să-i afecteze în vreun fel. În realitate, lucrurile nu sunt chiar atât de simple, susţine Peter Sprigg de la FRC. Acesta atrage atenţia că organizaţiile creştine care se ocupă de adopţii vor fi confruntate cu o lege care le va cere să aleagă între a-şi respecta propriile valori şi a nu discrimina minoritatea homosexuală.

Copiii din şcolile publice vor fi îndoctrinaţi cu ideea că homosexualitate este un stil de viaţă normal, care trebuie acceptat. O familie intervievată de realizatorii documentarului povesteşte cum copilul lor a adus de la grădiniţă o carte în care erau promovate căsătoriile gay.

Documentarul atrage atenţia că, odată acceptate căsătoriile între persoane de acelaşi sex, lucrul acesta ar deschide uşa şi pentru alte ajustări ale conceptului de familie. De exemplu, s-ar putea cere legalizarea căsătoriilor poligame.

(Foto: back2stonewall.com)

Sursa: http://www.semneletimpului.ro/stirescurta/Un-documentar-arata-efectele-negative-ale-casatoriilor-gay-3660.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu