joi, 21 iulie 2011

http://blogulcolectionarului.net MERITĂ!

Dragi cititori, mereu v-am postat ceea ce am găsit interesant și de interes pe blog-ul:

http://blogulcolectionarului.net/

Acest blog pune la dispoziție cititorilor știri despre noile apariții editoriale din România (reviste, cărți, colecții, CD-uri și DVD-uri) iar mai nou ne oferă și diverse concursuri.

Vă invit să intrați zilnic și chiar să vă abonați pentru a primi prin e-mail noutăți!

Oricum, eu voi posta în continuare diverse informații de acolo!

Cuvântul sculptează!

21 Iulie – Povestea a două oraşe

Un călător care se apropia de un oraş mare o întrebă pe o femeie care se afla pe marginea drumului:

-«Cum sunt oamenii din acest oraş?»

-«Cum erau oamenii de acolo de unde vii?» îl întrebă ea, la rându-i.

-«Groaznici», răspunse călătorul. «Erau meschini. Nu puteai avea încredere în ei, detestabili din toate punctele de vedere.»

-«Ah», exclamă femeia. «La fel îi vei găsi şi pe cei din oraşul spre care te îndrepţi.»

Abia plecă primul călător când un al doilea se opri şi întrebă şi el despre oamenii care locuiau în oraşul apropiat. Din nou femeia întrebă pe călător despre oamenii din oraşul de unde provenea el.

-«Erau oameni minunaţi, declară cel de-al doilea călător. Cinstiţi, harnici şi foarte generoşi. Îmi pare rău că a trebuit să plec de acolo.»

Înţeleapta femeie îi răspunse:

-«La fel îi vei afla pe oamenii din oraşul spre care te îndrepţi.»

Uneori nu vedem lucrurile aşa cum sunt ele. Le vedem aşa cum suntem noi. Ceea ce purtăm în interiorul nostru, aceea reflectăm. Normal este ca ceilalţi să ne trateze aşa cum noi îi tratăm pe ei.

Sursa: A vorbi cu Isus de pe www.pastoratie.ro


Anun] umanitar!!!

Mă numesc Olivia și vreau să vă spun că la vârsta de 31 de ani am înțeles că viața este foarte grea, și această greutate se multiplică atunci când îți pierzi unul din cei mai dragi părinți, întâmplător pentru mine a fost mama…

Dacă pentru mine a fost tragic ce putem spune pentru un copil de 15 ani??? El se numește Cristian, în 25 iunie a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani și vă pot spune că acest copil a suferit enorm în viața lui. A fost operat în 2003 având ca diagnostic stenoza subvalvulara aortică localizată stransă (gradient max 85 mmhg) prin diaphragm fibromuscular. Tipul intervenției chirurgicale a fost rezecție diaphragm fibro muscular stenozant subvalvular.

Acest copil nu mai are voie să facă nici cel mai mic efort. În fiecare an mergem la control la Cluj, apoi la Sibiu tot la 6 luni. Pentru el viața nu a fost atât de ușoară și cred că și moartea mamei l-a afectat foarte mult, totuși știm că va mai trebui pentru el încă o operație. Oare cum să ne pregătim pentru încă o operație? Cu ce??? Sperăm cu ajutorul Bunului Dumnezeu să-l ducem în altă țară să i se facă această operație. Rugămintea mea este următoarea: dacă există cineva care ar vrea să-l ajute pe acest biet copil, las mai jos un cont:

RO65RNCB0324121229990001

sau

RO97RNCB0318021485230001

Dacă doriți mai multe informații: MÎNDREAN OLIVIA

Sat Cenade, nr. 285 Jud. Alba Tel. 0745 473 234

Vă mulțumesc din tot sufletul și cred că Dumnezeu vă va răsplăti pentru ceea ce faceți și mă rog ca intenția celor care-l vor ajuta pe fratele meu să fie văzută de acolo de sus.