joi, 1 septembrie 2011

(VIDEO) Hit-ul publicitar Super Bowl / Chrysler 200 - Lose Yourself, într-o viziune religioasă
Ceea ce se întâmplă astăzi, pentru unii, poate părea de neconceput - afirma în urmă cu câteva zile presa internaţională: o versiune Gospel a melodiei lui Eminem, "Lose Yourself" a fost lansată de curând pe iTunes şi Amazon. (Lăcaşuri ortodoxe)

Katia se pregăteşte să calce pe urmele Irenei
Un uragan numit Katia s-a format în Oceanul Atlantic la aproape 2.000 km est de insulele Windward din Antile. (Agerpres)

Video: Atentatele de la 11 septembrie - Imagini noi care surprind momentele ce au urmat atacului de la World Trade Center (Mediafax)


Cei mai bogați scriitori

Scris de Andreea Chebac • 1 septembrie 2011 • in categoria Stiri

Revista Forbes a publicat topul anual al scriitorilor cu cele mai mari venituri obținute din vânzarea de cărți. Pe primul loc se află James Patterson, care a câștigat din scris anul trecut nu mai puțin de 84 de milioane de dolari, adică cu 20% mai mult decât în anul precedent. Veniturile obținute de Danielle Steel sunt de 35 de milioane, iar Stephen King, care a descris trillerilurile lui Patterson ca fiind „adormitoare” și l-a numit pe acesta „un scriitor groaznic”, se află pe locul trei cu 28 de milioane.

Janet Evanovich a atins suma de 22 de milioane, în timp ce Stephenie Meyer apare în top cu un venit de 21 de milioane. Rowling a câștigat doar 5 milioane de doalri din vânzarea cărților sale, dar se așteaptă o revenire a acesteia anul viitor odată cu lansarea e-book-ului “Pottermore”.

Se estimează că în curând vor intra în top și scriitori care se publică singuri, în condițiile în care Amanda Hocking tocmai a semnat un contract de 2 milioane de dolari pentru următoarea sa cartea, iar John Locke a fost primul autor care a vândut un milion de e-book-uri pe Amazon.


Cuvântul sculptează!

1 Septembrie – Păianjenul

A fost o dată un om care avea în slujba lui un argat. Într-o zi îl trimise să măture o pânză de păianjen care se afla în biroul său. În ziua următoare trebui să repete aceiaşi poruncă. Ziua următoare de asemenea, iar cealaltă zi la fel.

În cea de-a cincia zi argatul îi spuse:

-«Da’ am curăţat-o deja de cinci ori.»

-«Nu-i de ajuns să cureţi pânza» – îi spuse stăpânul. «Ceea ce trebuie să faci este să omori păianjenul.»

Există multe greşeli pe care nu le înlături luptând pur şi simplu cu ele. Trebuie atacată cauza care le produce.

La ce bun să spună cineva că se căieşte de faptul că circulă cu 200 km la oră, dacă nu ridică piciorul de pe acceleraţie?

Sursa: A vorbi cu Isus de pe www.pastoratie.ro