luni, 12 septembrie 2011

Cuvântul sculptează!

12 Septembrie – Îl numesc noroc

Un ziarist îl întrebă o dată pe Severiano Ballesteros, faimosul jucător spaniol de golf:

-«Aveţi mult noroc atunci când jucaţi golf, nu-i aşa?»

-«Efectiv!» – îi răspunse Seve. «Cu cât exersez mai mult, cu atât am mai mult noroc.»

Pentru ca ogorul să dea roade este nevoie de ploaia din cer şi este nevoie, de asemenea, de sudoarea celui care îl cultivă.

„Cu cât exersez mai mult, cu atât am mai mult noroc” – spune cu umor Severiano. Fără muncă nu există noroc valabil nici pe lumea aceasta nici, cu atât mai puţin, pe lumea cealaltă. Este încurajator faptul de a ne gândi că înaintea lui Dumnezeu ceea ce contează este strădania şi efortul pe care le depunem în a face bine lucrurile. Dacă există acest efort, faţă de El, reuşita este asigurată.

Suntem prea înclinaţi spre a examina rezultatele. Ar fi bine să ne întrebăm mai mult asupra strădaniei şi efortului pe care le-am depus.

Sursa: A vorbi cu Isus de pe www.pastoratie.ro

Mel Gibson va regiza filmul "Iuda Macabeul"

Dublul laureat Oscar, acuzat adesea de antisemitism, pregăteşte un proiect cu puternică rezonanţă în lumea iudaică: povestea lui Iuda Macabeul.


Foto: Antena 2Filmul realizat în colaborare cu Warner Bros. şi Icon Production, compania lui Mel Gibson, spune povestea lui Iuda Macabeul, războinicul care a încercat să elibereze poporul evreu de sub dominaţia monarhiei seleucide a Siriei. Evreii din întreaga lume îi sărbătoresc victoria de Hanuka.


Potrivit Los Angeles Times, deocamdată nu se ştie dacă Mel Gibson va face sau nu parte din distribuţia peliculei al cărei scenariu este semnat de Joe Estzerhas.


Analiştii se aşteaptă ca pelicula să fie primită cu reticenţă de cei familiari cu remarcile antisemite ale lui Gibson, precum cea în care actorul acuză că "evreii sunt responsabili pentru toate războaiele lumii."

Sursa: http://www.semneletimpului.ro/stirescurta/Mel-Gibson-va-regiza-filmul--quot-Iuda-Macabeul-quot--4183.html

Probabil cea mai cunoscută imagine din lume. Te-ai întrebat vreodată cum a ajuns pe desktop-ul tău? (Gândul)

Un satelit al NASA, de şase tone, s-ar putea prăbuşi în zone masiv populate de pe Pământ la sfârşitul lunii (Mediafax)

Cea mai luminoasă supernovă din ultima jumătate de secol, vizibilă în următoarele zile (Gândul)

Sursa: www.semneletimpului.ro