duminică, 13 mai 2012

Vrei sa afli cine te cauta pe Google? Un site poate sa te ajute

Un site te poate ajuta sa vezi cine te cauta pe Google si, mai ales, poate modifica rezultatele afisate de motorul de cautare, ca sa faci o impresie buna.

Site-ul se cheama BrandYourself.com, iar primul pas este sa iti faci un cont. Cand cineva te va cauta pe Google, va ateriza si pe profilul tau de pe aceasta pagina, si poti afla date importante despre persoana respectiva, gratie unei noi functii lansate de site. BrandYourself le permite acum utilizatorilor sa descopere unde lucreaza vizitatorii profilurilor lor si unde se afla acestia.

De cele mai multe ori, vizitatorii ajung in paginile de profil BrandYourself prin intermediul Google, dar serviciul functioneaza in acelasi mod si daca se foloseste un alt motor de cautare sau un alt site.

Compania a construit o baza de date cu adresele publice de IP ale organizatiilor, pentru a oferi acest serviciu. Sistemul nu este, inca, unul perfect. E simplu sa afli adresele de IP in cazul companiilor mari, insa multe organizatii mici nu sunt listate.

Cofondatorul BrandYourself, Patrick Ambron, a declarat pentru mashable ca site-ul sau "ii ajuta pe oameni sa-si faca o idee despre cine ii cauta si ii motiveaza sa isi updateze profilul si sa fie siguri ca fac cea mai buna impresie". El mai spune ca serviciul pe care il ofera este similar celor interne, puse la dispozitie de LinkedIn sau MyLife.

Sursa: http://ro.stiri.yahoo.com/vrei-sa-afli-cine-te-cauta-pe-google-081400310.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu