marți, 13 noiembrie 2012

„Cheia” – continuarea bestsellerului internaţional „Sanctus” din 12 noiembrie în librării

Share
Cheia, de Simon ToyneVestea pe care fanii Simon Toyne din România o aşteaptă cu sufletul la gură: romanului „Cheia”, de Simon Toyne, va fi disponibil de luni, 12 noiembrie, în toate librăriile din Bucureşti şi din ţară. Romanul este disponibil spre vânzare şi pe site-ul www.all.ro.

Despre carte:
Soarta omenirii se află în mâinile unei femei, devenită cea mai importantă persoană din lume. Ea este Cheia. Un thriller palpitant, misterios, plin de răsturnări de situaţie.
„Cheia” este al doilea volum al Trilogiei Sancti de Simon Toyne. Primul volum „Sanctus” a fost tradus în 27 de limbi şi publicat în 40 de ţări.
„Cheia este un roman bine scris, cu un ritm alert, o poveste plină de acţiune, care te ţine cu sufletul la gură, şi un puzzle pe care personajele principale trebuie să îl rezolve cumva, înainte ca lumea să dispară.”
Kirkus Reviews
Despre autor:
Simon Toyne s-a născut în 1969 la Cleethorpes, în Marea Britanie. A studiat literatură engleză şi teatru la Goldsmiths College din Londra, iar timp de douăzeci de ani a lucrat în televiziune, ca scenarist, regizor şi producător.
A produs documentarul „100 Greatest Films“, difuzat pe Channel 4, şi i-a intervievat, printre alţii, pe Omar Sharif, Michael Caine, Peter Fonda şi Steven Spielberg. Programele de televiziune la care a lucrat au primit numeroase premii – de la BAFTA, la „Best Makeover Show“, acordat de Good Homes.
Editura ALLFA are un portofoliu bazat în special pe literatură, oferind titluri dintre cele mai variate, pentru toate vârstele şi gusturile. În 2011 a lansat colecţia Strada Ficţiunii, în care sunt reunite romane clasice, contemporane şi populare (bestselleruri).

Sursa: http://www.allcafe.ro/2012/11/%E2%80%9Ccheia%E2%80%9D-continuarea-bestsellerului-international-%E2%80%9Csanctus%E2%80%9D-din-12-noiembrie-in-librarii/