joi, 13 decembrie 2012

SFârșitul lumii - 8z


   Ți-ai făcut cumpărăturile pentru SFârșitul lumii? Toată lumea caută cele mai bune produse, atât alimente cât și îmbrăcăminte (care se și încălzesc) de calitate. Magazinele de specialitate se golesc rapid. Mulți spun că totul se datorează frigului ce a dat buzna așa neanunțat, dar în spatele acestui anunț stă pitit adevărul-adevărat.
   Astăzi mai mulți oameni de știință, printre care și cei de la Vatican, anunțau că SFârșitul lumii este departe, așadar nu ar trebui să ne panicăm. Să fie doar liniștea dinaintea furtunii?!?
   Adevărul este că unii luându-o prea în serios, au început să facă niște lucruri de-a dreptul deplasate. Ok, una este să-ți sapi un buncăr și să îl aprovizionezi chiar și cu o plasmă, dar alta este să-ți nenorocești pruncul sculptând pe fața lui o pentagramă. Apoi, una este să te gândești să-ți faci provizii mari de Coca-Cola că poate după nu vei mai găsi nici o doză și alta este să te arunci de pe un bloc cu nouă etaje… fără parașută ca jertfă.
   Oricum, cumpărăturile trebuie făcute, că mai ajungem la Crăciun sau nu, asta este altă mâncare de pește (deși mie sincer nu-mi prea place peștele). Apoi, cum s-au gândit și maiașii aceștia să pună „revolionul catastrofal” chiar în preajma sărbătorilor, parcă tocmai pentru a ne prinde pe toți acasă. Dar tot nu s-au gândit la acei angajatori care îi țin pe oameni și în ajun la muncă.
   Acum, oricum, mai avem opt zile, așa că să ne relaxăm!
   Mult noroc cu SFârșitul lumii tuturor!

   P.S. Mâine am o surpriză pentru voi! Fiți pe fază!

Încă un… pamflet