joi, 19 aprilie 2012

“Cartea călătoare” – o nouă campanie de promovare a lecturii iniţiată de Grupul Editorial ALL

Săptămâna viitoare, pe 23 aprilie, este Ziua Internaţională a Cărţii. O sărbătorim printr-o nouă campanie, Cartea călătoare, ce încurajează lectura şi cultivarea interesului pentru cărţi.

Cei care vor da startul campaniei Cartea călătoare sunt 50 de bloggeri din grupul vALLuntar. Am pus la dispoziţia lor cărţi la alegere de pe www.all.ro. Fiecare blogger implicat în campanie va trebui să citească şi să dea mai departe cartea primită. La rândul lui, cel care primeşte cartea o citeşte şi o dă apoi mai departe. Fiecare cititor trebuie să intre pe pagina de Facebook.com/Editura.All sau pe Twitter, folosind hashtagul #carteacalatoare, şi să ne spună titlul cărţii şi unde se află ea (oraşul).

Cartea Călătoare

“De fiecare dată când citim, intrăm într-o călătorie fantastică, o aventură în lumea cărţii. Ne-am gândit să le oferim cărţilor o aventură în lumea oamenilor, să le trimitem pe ele într-o călătorie minunată, în care vor întâlni pasionaţi de lectură. Va fi o călătorie vie pentru cărţile noastre călătoare. Păcat că ele, cărţile, nu pot spune decât povestea scrisă cu litere de cerneală pe paginile lor, pentru că, dacă ar putea spune şi povestea locurilor pe care le vor vedea, ar fi una magnifică. Drum bun, cărţilor noastre călătoare!”, a declarat Mario Demezzo, Vicepreşedinte Grupul Editorial ALL.

La final, va fi realizat traseul fiecărei cărţi din campania Cartea călătoare. Perioada de desfăşurare a campaniei este 23 aprilie 2012 – 23 aprilie 2013.

Cărţile ce fac parte din campania Cartea călătoare pot fi recunoscute uşor, prin eticheta explicativă lipită pe coperta întâi. Urmăreşte cărţile călătoare şi în oraşul tău! Spor la citit!

P.S.: Ideea campaniei a venit în urma unei cafele băute cu prietena noastră din online Roxana Precu. Mulţumim, Roxana!

Tag-uri: , ,

Sursa: http://www.allcafe.ro/2012/04/%E2%80%9Ccartea-calatoare%E2%80%9D-o-noua-campanie-de-promovare-a-lecturii-initiata-de-grupul-editorial-all/#comment-1701

De Sfintele Paști ca ipodiacon la Oiejdea

Cuvântul sculptează!

19 Aprilie – Cei doi pui

Un vechi şef indian din Brazilia, vorbind cu un misionar, îi spunea:
-Eu simt în mine ca şi cum ar exista doi pui feroce care se hârjonesc în permanenţă. Unul mă împinge spre a face binele iar celălalt mă împinge către rău.
-Şi care dintre cei doi va învinge? – întrebă misionarul.
Bătrânul indian rămase puţin pe gânduri, după care răspunse:
-Va învinge acela pe care eu îl voi hrăni.

Aceste tendinţe antagonice, către bine şi către rău, le purtăm cu toţii în interiorul nostru. E de ajuns să ştim să privim puţin interiorul nostru pentru ca să ne dăm seama. Acelaşi lucru îl simţea până şi Sfântul Paul (Romani 7,19-21).
Faptul de a le simţi nu depinde de mine, este inevitabil. Faptul de a învinge una sau alta, asta da, depinde de mine. Va învinge în mine aceea pe care eu o voi îngriji, o voi mima, o voi alimenta.
Şi în funcţie de căreia dintre ele mă voi dedica, va ieşi în câştig sau în pierdere calitatea vieţii mele.

Sursa: A vorbi cu Isus de pe www.pastoratie.ro