vineri, 27 septembrie 2013

Ai blog? Atunci ești un om fericit!

„În mod instinctiv, fiecare om își doreşte să fie fericit. Problema este că mulți cred că fericirea se obține prin lucruri, statut și adorație. Însă Asociatia Initiativa pentru fericire, prin intermediul Conferintei despre Fericire, dorește să vă aducă în vedere care sunt adevăratele realități ale fericirii și cum puteți face pentru a deveni în fiecare zi tot mai încântați de voi înșivă și de viață”. Astfel incepe articolul ce prezinta o campanie la care, daca ai blog, poti participa si tu!

Apasă AICI să descoperi mai multe detalii şi bineînţeles, să te înscrii în competiţie!

Fericirea se câștigă dacă o vei căuta pentru a o cuceri și mai ales dacă vei învăța să o prinzi în mrejele tale. Nu aștepta să vină ea la tine, unii au așteptat prea mult și... au murit fără ea!
Fericirea nu stă pe garduri și nici nu umblă câinii cu ea în coadă; degeaba mergi să o cauți în țări străine ori în Univers sau alergi să o găsești pentru a o cumpăra de la magazin, pentru că ea este lângă tine și acolo a fost mereu, trebuie doar să te iei cu ea la braț și să pornești la drum.
Fericirea trebuie dăruită, doar așa o vei dobândi!
Fericirea este un curcubeu cu multe culori și îndrăznește mereu să îmbrățișeze lumea.
Fericirea naște lacrimi de bucurie, o ploaie ce inundă sufletul și îl face roditor, iar roadele se împart...
Fericirea este a celor aleși! Cei aleși sunt cei care o aleg!
Fericirea... cu ea te naști, cu ea trăiești, cu ea mori dacă știi să o ții mereu aproape.

NU UITA!!!
 
            Asociatia Inițiativa pentru fericire, prin intermediul Conferinței despre Fericire, dorește să vă aducă în vedere care sunt adevăratele realități ale fericirii și ce puteți face pentru a deveni în fiecare zi tot mai încântați de voi înșivă și de viață.
            Conferința despre Fericire este una practică, în care atelierele de lucru se întind în peste 70% din timp. La conferință vor vorbi experți din Anglia, USA, Japonia și Chile (Mai multe detalii despre program, vorbitori, găsiți aici). Conferință la care puteți participa și voi!
            Conferința va avea loc în zilele de 5 și 6 Octombrie 2013 în Micul Paris, București, dar mai multe info ia de aici: conferinta.ipf.ro
 
P.S. Nu uita de comentarii... pot apărea în viitoarea mea carte! 

Don't Worry, Be Happy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu