luni, 14 octombrie 2013

BUZZ!Camp - Niciodată nu e prea târziu!

Poate că în viață ai tot încercat, te-ai ridicat și ai căzut, iar te-ai ridicat și iar ai căzut apoi ai renunțat. Însă nu trebuie să fie așa. Din păcate mulți așa fac când vine vorba de atodepășirea sau dezvoltarea personală, se lovesc de un zid și renunță, stau în fața lui și-l privesc cum se înalță și neputincioși fiind, cad în tristețe și se înneacă în plâns. Alții îi întorc spatele și se îndepărtează căutând un alt drum. DAR NU EXISTĂ ALT DRUM, decât acesta cu acel mare obstacol în față. Nu te descuraja dacă ți se întâmplăî asta, uneori este greu în viață, important este să nu renunți, să nu spui niciodată, nicoidată; căci niciodată nu e prea târziu să mai încerci o dată. Așa că i-ați avânt și curaj și sări peste el, numai astfel vei reuși să te audodepășești și apoi să treci și celelalte celelate obstacole din viața ta.

Dacă vrei să înveți cum să le depășești, să devii mai viteaz și treaz... citește în continuare!

BUZZ!Camp este noul nume al proiectului bianual BizCamp!
Evenimentul se adreseaza tinerilor profesionisti, studenti si absolventi, aflati la inceputul drumului. BUZZ!Camp este mai mult decat un eveniment de business. Este un semnal de alarma, un ceas desteptator pe care ti-l facem cadou, menit sa-ti aduca aminte ca e momentul sa actionezi. ACUM! Cu un mix de dezvoltare personala si orientare in cariera, bine definit si organizat, BUZZ!Camp te aduce in fata unor speakeri de renume (de la vedete pana la traineri recunoscuti) si a celor mai mari companii de pe piata internationala.

Obiectivul BUZZ!Camp?!? Ne dorim sa iti oferim toate tool-urile necesare pentru a porni la drum! Vrem ca fiecare participant sa plece de la eveniment cu obiectivele indeplinite. Fie ca vorbim de un job, de o discutie face-to-face cu angajatorul tau preferat, de informatii noi pe care vrei sa le afli sau de aprofundarea unor teme pe care deja le cunosti, orice obiectiv al tau este prioritar pentru noi. Si facem tot posibilul sa te ajutam sa-l indeplinesti.

De ce sa vii la BUZZ!Camp? Prin noutatile din aceasta editie ai ocazia sa alegi exact subiectele care te intereseaza. Avem dezvoltare personala si orientare profesionala pentru toate gusturile. Conferintele au teme variate si fiecare zi apartine unui domeniu de activitate specific, pliat perfect pe profilul tau. Companii de top, speakeri alesi pe spranceana, companii pe masura… iar tu nu trebuie decat sa fii deschis, sa-ti doresti sa inveti si sa fii prezent la eveniment.

Participantii BUZZ!Camp! Ai intre 18 si 26 de ani? Esti student, masterand sau proaspat absolvent? Esti dispus si vrei sa investesti timp in dezvoltarea ta? Vrei sa cunosti mediul organizational din Romania sau sa lucrezi intr-o companie de top? Esti convins ca viitorul tinerilor poate fi unul foarte promitator? Daca raspunsul tau este DA la toate intrebarile de mai sus, atunci ai toate sansele ca TU sa fii la BUZZ!Camp! Convinge-ne!

 Agenda evenimentului o găsiţi aici.

 Intră pe site-ul www.buzzcamp.ro/event
De ce să participi la un astfel de eveniment? Oare mai are rost întrebarea? Cred că dacă ai prilejul să asculți niște oameni experimentați în dezvoltarea personală și nu numai, nu cred că trebuie să pierzi ocazia să-i asculți, să-ți notezi ideile lor și să le aplici la viata ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu