vineri, 18 octombrie 2013

Mini-seria Biblia ajunge pe marele ecran

Producătorii mini-seriei de succes „Biblia" au anunţat că au pregătit un film adaptat pentru cinematografie, intitulat „Fiul omului", ce va debuta pe marile ecrane pe 28 februarie 2014.

fiul_omulu_in_cinematografe (Foto: christianpost.com)Filmul de două ore va conţine momente importante din viaţa lui Iisus Christos, de la naştere la înviere. O parte dintre acestea au putut fi deja vizionate în cadrul seriei, dar cele mai multe vor fi scene noi.

La fel ca şi în cazul miniseriei, scopul acestei producţii este de a prezenta într-un mod interesant şi captivant istoria vieţii lui Iisus, atât pentru creştinii din toate confesiunile cât şi pentru spectatorii de alte religii, au declarat producătorii, Roma Downey şi Mark Burnett.

„Fiul omului" aduce pe marele ecran două elemente importante: suferinţa de pe cruce şi scopul mormântului gol, iertarea şi viaţa veşnică. Filmul nu este doar o producţie bine realizată, ci şi o experienţă ce merită trăită", a declarat reverendul Samuel Rodriguez, preşedintele Conferinţei Naţionale Creştine Hispanice, din Statele Unite ale Americii.


Sursa: Christian Post 
si aici  in romana