miercuri, 23 octombrie 2013

S-a dărâmat și... am luat-o de la început!

Era noaptea târziu și toți dormeau mai puțin natura. S-a pornit ca din senin, a coborât tiptil din nori, și-a umflat bine plămânii și a năvăvit asupra pământului. În rotinrea-i nebună nu se poate că nu a amețit și a început să tragă spre nori tot ce i-a ieșit în cale. Așa a rămas casa mea fără acoperiș fiindcă a fost mâncat de o tornadă. Și a fost atât de flămândă încât mai tot satul a rămas fără acoperișuri.
Deci ne-am pus noi pe gândit, cum să rezolvăm problema, repede și bine, într-un timp scurt dar să fie și eficient, ca să nu ne prindă o ploaie pe nepregătite. Apoi ne-am gândit la investiție, că nu e mică!

Așa am căutat printre ruine o tabletă și dă-i search în vasta lume a net-ului... și ce să vezi. Descoperim că exact acum 10 ani, în comuna Ceptura (judetul Prahova), s-a născut COILPROFIL, unde produc tigla metalica Metigla… care este rezistentă, cu un design modern și super usoară (să nu ne cadă acoperișul în cap!). Acolo pe site-ul lor am aflat că tigla este disponibilă într-o gama largă de culori (ne-am și pus de acord că ne vom lua culori diferite pentru a face să se vadă din satelit cel mai super curcubeu de pe pământ!) și că se monteaza hiper ușor + că dacă ai nevoie, primești consiliere tehnică de la angajații COILPROFIL Și când ne-au mai lămurit că țigla lor metalică are decupaj după contur, ceea ce îi conferă un aspect plăcut şi face îmbinările între plăci să fie aproape invizibile dar că și este garantată 10 ani având o durată medie de viață de până la 50 de ani (Atenție! Cantitate minimă de zinc garantată de 275g/m)… am și dat comandă!

Ei, și dacă ar fi fost doar atât! Dar am rămas de-a dreptul perplexi când am văzut că pe lângă toate acestea mai avem și 20% reducere


Așa că în final, că tot nu aveam nimic de pierdut, Ne-am înscris și la concurs!


 
Trăiască COILPROFIL !

2 comentarii:

  1. Multumesc frumos Vlad, si mie imi place cum a iesit. A fost o sclipire de moment.
    Te mai astept pe aici!

    Spor in tot ce este bune!

    RăspundețiȘtergere