marți, 26 noiembrie 2013

100 de minute de show cu Cristian Gog la Medias

Primul mentalist din Estul Europei care a reusit sa castige un concurs de talente important, a dat startul unui turneu inedit in Romania intitulat “ IMPOSIBILITATI”. Mentalistul Cristian Gog ne va transporta dincolo de limite, in lumea imposibilului, in cadrul unui spectacol de doua ore in care, va incerca sa ii faca pe toti spectatorii din sala sa creada in imposibil. Citirea gandurilor, influentarea lor, telepatie, hipnoza si multe alte numere de mentalism vor fi desfasurate pe scena intr-o atmosfera plina de mister si buna-dispozitie.
 
afis Cristian Gog la Medias

In cadrul emisiunii “Romanii au Talent” (editia 2012) Cristian Gog a fost votat ca fiind “cel mai talentat roman” de catre publicul din Romania. The Sun l-a declarat pe Cristian “Omul care si-a oprit inima pentru a castiga Romanii au Talent”. Turneul “IMPOSIBILITATI” a luat startul la inceputul anului 2013, la Deva, apoi a continuat cu Lugoj, Resita, Alba Iulia, Tg Jiu si Craiova. In luna noiembrie spectacolul “IMPOSIBILITATI ajunge si in orasele Zalau si Medias.



In Zalau spectacolul va avea loc in data de 26 noiembrie 2013 la Casa de Cultura a Sindicatelor, iar la Medias, in 27 noiembrie 2013, la Sala Traube. Toate spectacolele vor incepe la ora 19.00 si vor fi impartite in doua acte de 50 de minute, cu o pauza de 20 de minute.
Costul biletelor este de:
25 lei – pret bilet normal
40 lei – pret bilet special –  in limita a 50 de locuri pozitionate in primele randuri
110 lei – pret bilet V.I.P. ce include, pe langa participarea la spectacol, posibilitatea de a-l intalni pe Cristian Gog dupa prestatie, un afis de spectacol cu autograful mentalistului si o lingura personalizata cu suport special. Evenimentul este produs de Respect Communication & Events si comunicat de: Monitorul de Medias, Radio Transilvania, Radio Ring, Nova TV, Medias News.