luni, 18 noiembrie 2013

IMOPEDIA, am o RELAȚIE cu ea!

De când a apărut noua piesă de la Taxi, nu mai mă opresc din fredonat. Cred că și noaptea în somn mă cațăr pe note muzicate să ajung mereu la ea... IMOPEDIA!
Nu știi încă despre ce este vorba, păi ia vizionează de aici:


Este demențială de bună ideea celor de la IMOPEDIA.ro de a cere trupei TAXI să le compună o piesă de promovare pentru noul site.
Cred că toți se vor bucura de reascultarea piesei și chiar o vor învăța pe dinafară pentru a se putea bucura de ea și atunci când nu au un PC sau alt entrument necesar pentru redarea ei audio.
Reclama este importantă pentru promorare așa că cei de la IMOPEDIA.ro au găsit cel mai șic mod de a se face cunoscuți.
Mai jos găsești poveste din spatele vidoclipului!


În continuare, las câteva link-uri pentru cei ce vor să fie la curent cu știrile imobiliare, ori doresc mai multe informații despre o vilă de lux sau poate doriți un teren, toate se găsesc pe IMOPEDIA.ro.
http://www.imopedia.ro/

Aaaaa și era să uit. Au și un concurs! Și uite ce spun ei: „Cu noul site IMOPEDIA.ro, vrem să fim mai aproape de tine! Implică-te, iar noi te vom premia pe măsură!
Spune-ne ce ţi-ai dori să găseşti pe noul site IMOPEDIA.ro! Noi îţi vom analiza propunerile , iar tu poţi câştiga un smartphone Samsung Galaxy S4! Trimite-ne sugestiile şi părerile tale până pe 30 noiembrie, folosind formularul de mai jos”. Vrei să participi? Apasă AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu