miercuri, 6 noiembrie 2013

La Chinezu vedem doar valori!

Nu se poate ca să fii blogger sau internaut și să nu fi auzit și să fi interesat de Cristian, zis și Chinezu, fiindcă acest om este sigur o valoare și s-a gândit să ne îmbucure cu o emisiune ce are ca scop promovarea valorilor și a modului în care au ajuns pe piedestal. Brandu' lu' Chinezu, căci așa se numește emisune, se transmite în fiecare luni, marți, miercuri și vineri la Look Tv de la ora 22.00, și nu este tocmai necesar să recepționezi postul TV sau să stai până la acea oră târzie din noapte pentru a o viziona, ci pur și simplu, când ai un pic de vreme, o poți vedea la infinit pe You Tube (aici).

 
 
Chinezu ne întreabă pe cine am vrea să vedem în emisiunile lui. Până acum am mai postat pe blog câteva articole dedicate acestei emisiuni și cu acea ocazie îmi spuneam și favoriții... care sper să și apară cândva la el în emisiune. Iar astăzi vreau să o propun pe o persoană ce m-a influențat mult în adolescență, iar acesta este Gabriela Szabo, cred că nu este român care să nu fi auzit de ea, dar încă cred că au mai rămas multe de descoperit din personalitatea și experiențele ei.


Ce părere ai stimabile de propunerea mea?

Dacă vreți să-l urmăriți pe Chinezu, aveți aici pagina oficială de facebook a emisiunii Brandu’ lui Chinezu și să vă abonați la acest cont de youtube.
P.S. Cu acest articol particip la această campanie Blogalinitiative, la care participarea este posibilă până pe data de 6 noiembrie. Premiile campaniei sunt oferite de www.colour.ro
Brandu' Lu' Chinezu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu