joi, 14 noiembrie 2013

Stai liniștit fiindcă totul e OK!

Cred că și tu ai dureri de cap când te gândești că trebuie să plătești câte o factură, un abonament sau vreo amendă și mai ales că trebuie să stai o groază de vreme la coadă. Este enervant să aștepți, eu îmi iau de exemplu o carte.
Zilele trecute am fost la bancă și am crezut că o iau razna. Doamna din față nuîși găsea actele, am stat zece minute după ea. Cel din spate, o matahală de om, mă tot împingea, îmi călca adidasul, mă scotea din minți, dar ce puteam să-i fac? Era cât un brad. Și când a venit rândul meu, ce să vezi?!? S-a luat curentul așa că nu s-au mai putut opera plăți timp de o jumătate de oră. Așa noroc să tot ai...
Așa am aflat că de o vreme, funționează un site ghiseul.ro, care este veșnic deschis, 24 din 24, 7 din 7 pentru plata taxelor și impozitelor locale.Cred că ar fi bine ca acest sistem să se implementeze peste tot. Altfel ar fi viața! Felicitări celor de la ghiseul.ro!
Ce mai relaxare. Așa să tot plătești taxe!
Hai pe ghiseul.ro.
ghiseul.ro

Ei și acum o veste și mai bună!
Pentru cei ce doresc să își câștige bănuții înapoi, pot încerca să... citească în continuare :p

„Activează-ţi contul pe ghiseul.ro şi eşti înscris automat în promoţie!
Activarea contului pe www.ghiseul.ro (finalizată la momentul modificării parolei iniţiale) reprezintă o înscriere automată la tragerea la sorţi pentru 5 telefoane Galaxy S4 mini (respectiv 1 telefon în fiecare lună) şi pentru marele premiu constând intr-o tableta Samsung XE500T1C-A01RO Z2760 64GB WIN8”. Ei ce spui?!?
http://www.ditl3.ro/campanie-ghiseulro.aspx

INTRĂ AICI ȘI VEZI MINUNEA: http://www.ditl3.ro/campanie-ghiseulro.asp
http://www.ditl3.ro/campanie-ghiseulro.aspx

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu