marți, 12 noiembrie 2013

„Timpul e bani!”

Așa găseam traducerea faimosului „Time is money” într-o carte mai veche. Pentru mulți statul ca coadă este sinonim cu o mulțime de nervi. Iar astăzi nervii noști sunt mereu puși la încercare peste tot chiar dacă tehnologia face eforturi serioase pentru a ne ocroti sănătatea fizică și psihică.
Pentru cei care s-au săturat și și-au rumegat destul nervii la cozi interminabile, vine în ajutor un site  ghiseul.ro, care este veșnic deschis, 24 din 24, 7 din 7 pentru plata taxelor și impozitelor locale. În felul acesta nu mai trebuie să aștepți până îți sar capacele ca în final să întâlnești o mufă pclictisită de viață și care pentru că nu ai un ban și nu=ți poate da rest te trimite la plimbare. Cu bănuții din cont ai rezolvat problema!
Uite și un filmuleț :) te lamureste rapid!


Ce mai relaxare. Așa să tot plătești taxe!
Hai pe ghiseul.ro.
ghiseul.ro

Ei și acum o veste și mai bună!
Pentru cei ce doresc să își câștige bănuții înapoi, pot încerca să... citească în continuare :p

„Activează-ţi contul pe ghiseul.ro şi eşti înscris automat în promoţie!
Activarea contului pe www.ghiseul.ro (finalizată la momentul modificării parolei iniţiale) reprezintă o înscriere automată la tragerea la sorţi pentru 5 telefoane Galaxy S4 mini (respectiv 1 telefon în fiecare lună) şi pentru marele premiu constând intr-o tableta Samsung XE500T1C-A01RO Z2760 64GB WIN8”. Ei ce spui?!?
http://www.ditl3.ro/campanie-ghiseulro.aspx

INTRĂ AICI ȘI VEZI MINUNEA: http://www.ditl3.ro/campanie-ghiseulro.asp
http://www.ditl3.ro/campanie-ghiseulro.aspx

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu