luni, 11 noiembrie 2013

Un oraș întreg a sărbătorit Crăciunul două luni mai devreme

Locuitorii unui orășel mic din Ohio au dovedit că e suficient să fi o persoană minunată pentru a produce un miracol. Port Clinton este orașul în care locuiește Devin Kohlman, un băiat de 13 ani, bolnav de cancer în fază terminală. Ultima sa dorință a fost să mai petreacă un Crăciun alături de familia sa. Părinții, vecinii, necunoscuți și chiar primarul orășelului au lucrat împreună pentru a-i îndeplini băiatului ultima dorință.

Foto: Daily MailDevin Kohlman se luptă cu cancerul de mai bine de un an, scrie Daily Mail. La sfârșitul lunii octombrie, după ultima spitalizare, părinții au aflat că mai are de trăit doar câteva săptămâni. La auzul acestor vești, băiatul și-a exprimat dorința de a mai sărbători o dată Crăciunul.

La întoarcerea de la spital orașul era decorat de sărbătoare și familia a fost întâmpinată de sute de oameni îmbrăcați în roșu si verde, cântând colinde. Oameni de zăpadă, un brad frumos și o stea mare roșie pe care scria „Crăciun fericit, Devin" au fost așezate în fața casei lui Devin. Mai mult de atât, au folosit zăpadă artificială pentru a suplini lipsa ninsorii, iar un magazin local a donat cadouri. Sărbătoarea a continuat până seara târziu. Zeci de oameni se aflau în fața casei lui Devin. În mâinile lor țineau lumânări aprinse și cântau colinde. În cele din urmă, înainte ca un Moș Crăciun să apară cu cadouri, grupul de oameni - majoritatea necunoscuți - s-a rugat pentru băiat. Întreg orășelul a serbat astfel un Crăciun autentic, toamna, aducând bucurie, zâmbete și speranță, nu doar în viața unui copil pe moarte.