marți, 19 noiembrie 2013

Viața la minut!

Toată lumea este înebunită după gestionarea cât mai bună a timpului pentru ca astfel, într-o zi, să realizeze cât mai multe lucruri în beneficiul personal sau al celorlalți. Din rutina zilnică fac parte câteva obiceiuri de care nu ne putem debarasa, dar altele apar haotic și trebuie să avem grijă să le depășim cu bine. Se pare că dacă nu avem un program fix, ne putem rata viața. Așadar, viața la minut fiindcă, precum spune americanul, timpul înseamnă bani.
Așadar, jonglând printre toate problemele zilnice, ne întâlnim la un moment dată, fără doar și poate, și cu mașina de spălat, da, cea care ar trebui să ne ajute să arătăm bine îmbrăcați dar de care nu prea avem timp. Dar cum la toate se găsește o soluție, iată că cei de la indesit (www.indesit.ro) ne rezolvă problema prezentându-ne o mașină nouă mașină de spălat care poate fi pornită și pusă în funcțiune în doar 2 secunde!!! De necrezut, dar se poate!
Noua mașină de spălat Innex, include și 3 cicluri rapide: 9 minute pentru reîmprospătare, fiind cel mai rapid ciclu de pe piață, 30 de minute sau 1 oră. Innex beneficiază de 3 opțiuni anti-pete pentru îndepărtarea eficientă a acestora, indiferent de tipul lor, 4 cicluri sport, inclusiv unul pentru pantofii sport și un ciclu anti-miros care elimină rapid mirosurile persistente din haine (apasă aici pentru mai multe info).
Intră chiar acum pe site-ul www.indesit.ro și pe pagina lor de Facebook www.facebook.com/IndesitRomania
 
www.indesit.ro




2, 1, 0... pa probleme de timp!
2 - secunde să programezi
1 - o singură apăsare
0 - zero probleme!



A good day, a good live!