luni, 16 decembrie 2013

După ceasurile inteligente, urmează Smarty Ring, un inel interactiv

Dotat cu Bluetooth şi un sistem inovativ de notificări, Smarty Ring este de care nu ştiaţi că aveţi nevoie.
Smarty Ring Smartwatch alternative2
Pe sistemul din Stăpânul Inelelor, ,,un inel să le conducă pe toate”, Smarty Ring este un proiect foarte interesant care are toate şansele să se materializeze în lunile următoare dacă reuşeşte să beneficieze de finanţare. În definitiv, acesta este un proiect pe Indiegogo şi nu este 150% sigur că echipa din spatele produsului se va bucura de un vot de încredere din partea comunităţii de internauţi. În cazul în care sunteţi curioşi care este situaţia financiară, cu doar câteva ore până la încheierea procesului, din cei 40.000 de dolari de care avea nevoie pentru a intra în procedura de producţie în masă, nu mai puţin de 266.000 de dolari au fost deja trimişi în direcţia creatorilor.
Smarty Ring arată foarte bine în poze. Acest gadget este din oţel inoxidabil și vine cu display LED, conectivitate Bluetooth 4.0 pentru a consuma cât mai puţină energie electrică şi o aplicaţie de smartphone care vă permită să vă ocupaţi cum se cuvinde de configurarea lui. Are doar 13 milimetri lăţime, dimensiune suficientă pentru a vă afişa informaţiile de care aveţi nevoie într-un format clar şi intuitiv.
Ca funcţionalitate, , Smarty Ring se va conecta la un smartphone pentru care va putea să funcţioneze atât ca display suplimentar pentru notificări, cât şi ca telecomandă. Sistemul de operare din spate va fi finisat atât de bine, încât suprafaţa foarte mică sensibilă la atingere oferită de acesta va fi suficientă pentru a afişa ora exactă, pentru a prelua sau închide apeluri, pentru a controla redarea muzicii şi a acţiona camera sau pentru a declanşa un apel către un număr favorit. Prin icoane luminoase veţi şti în orice moment dacă aţi primit un sms, un e-mail, Facebook, Twitter, Google Hangout, apel pe Skype şi multe altele.