sâmbătă, 28 decembrie 2013

Săpunuri de vis...


http://www.britishgallery.ro/ro/89-yardley



Mă gândesc că drept cadou
Acum că se apropie Anul Nou
De la British Gallery mi-aș cumpăra
Produsele ce le îndrăgește și natura.
Am găsit la ei ceva
Ce mi-a încântat mintea și inima
Niște săpunuri pe bază de extracte pure
Care deși par dure
Îți trezesc simțurile adormite
Cu arome potrivite.
Un amestec de migdale, levandă
Rodii, te dezmiardă
Lily of the Valley e numele lor
Și deja le ador.



Mai trebuie să știm că British Gallery, un Home and Gift concept-store ce oferă spre vânzare atât decorațiuni interioare cât și cadouri, fiind prezent de 8 ani în două oraşe din România (București și Ploiești), Marea Britanie este acum și în România. Și apropos, produsele Yardley se găsesc numai în farmaciile Centrofarm și pe site-ul British Gallery.

Magazinele British Gallery respectă stilul locuințelor tipic englezești, iar toate produsele pe care le comercializează sunt aduse din Anglia. În București magazine British Gallery se găsesc pe strada Paris, la numărul 14A, si in Baneasa City Mall la etajul 1,  iar în Ploiești în Piaţa Victoriei, nr. 1, Mall Shopping Center (Mercur), parter.
Cred că toți merităm un asfel de cadou acum că tot intrăm într-un an nou, așa că să devenim mai naturali... și să trăim o iarnă înmiresmată de o vară parfumată cu flori englezești.
Dacă vrei să cunoști mai mult acest brand și companie, te invit să intri pe site-ul lor http://www.britishgallery.ro/ro/89-yardley dar și aici.