joi, 19 decembrie 2013

Tableta Samsung GALAXY Note 10.1 (Ediția 2014) a ajuns în România

Samsung Electronics România anunță din 16 decembrie disponibilitatea locală a GALAXY Note 10.1, ediția 2014, tableta fiind disponibilă în rețelele partenere. GALAXY Note 10.1 (Ediția 2014) îmbină într-un mod original accesul la cele mai importante resurse ale unei tablete portabile – generare de conținut, productivitate și conținut multimedia.
Procesorul Quad Core de 2,3 Ghz (pentru tableta LTE) și memoria de 3GB sunt cele care asigură suportul pentru cea mai productivă tabletă disponibilă în acest moment pe piața locală. GALAXY Note 10.1 oferă o experiență de utilizare unică datorită display-ului WQXGA Super clear LCD (2560×1600) de 10 inci și mobilitate crescută.
„GALAXY Note 10.1 (Ediția 2014) reușește să pună la dispoziția utilizatorilor cea mai bună experiență de vizualizare și de productivitate. Multi window, S Pen, calitatea imaginilor sunt doar cateva din atributele care recomanda acest produs. Noua tabletă va deveni cu siguranță cel mai bun aliat al celor care au nevoie de o tabletă pentru a se exprima creativ într-un mod original, dar și pentru a deveni mai eficienți în activitățile de zi cu zi,” a declarat Sorin Manea, șeful diviziei Mobile din cadrul Samsung Electronics România.
Ecranul luminos al Samsung GALAXY Note 10.1, oferă o densitate a pixelilor de patru ori mai mare decât ediția anterioară. De asemenea, datorită dimensiunilor generoase ale ecranului, utilizatorii se pot bucura de o experiență vizuală fără cusur.
Productivitatea în folosirea aplicațiilor este îmbunătățită cu ajutorul funcției Multi Window ce le permite utilizatorilor să ruleze aplicații în două ferestre în același timp. Totodată, ei pot folosi accesoriul S Pen pentru a partaja conținutul de la o fereastră la alta. Iar prin aplicația S Note, utilizatorii pot lua notițe scrise de mână și să le organizeze într-un carnețel virtual.
GALAXY Note 10.1 (2014)_1
Funcțiile de divertisment, eficiență și creativitate ale tabletei Samsung GALAXY Note 10.1 sunt completate cu un conținut inedit. Alături de aplicațiile de top dezvoltate în colaborare cu parteneri dedicați, noua tabletă Samsung GALAXY 10.1 reprezintă un dispozitiv complet ce răspunde și celor mai mari exigențe ale pasionaților de tehnologie.
Noul GALAXY Note 10.1 oferă un grad sporit de confidențialitate și securitate cu ajutorul interfeței Samsung KNOX. Utilizatorii pot activa Samsung KNOX cu ușurință, astfel că pot rula și stoca aplicații și informații sensibile din punct de vedere al securității, într-un mediu protejat, numit „container”. În interiorul containerului, siguranța este consolidată de sistemul de protecție Samsung KNOX împotriva atacurilor malware și phishing, precum și tentativelor de hacking pe dispozitive atunci când acestea sunt furate sau pierdute. De exemplu, clipuri sau imagini personale importante pot fi stocate în container fără să existe temerea unei scurgeri de date provocate de hacking.