marți, 12 noiembrie 2013

POSTAREA 1700!!!


Dacă Dumnezeu te trimite pe un drum stâncos, El îți asigură și încălțăminte adecvată[1].

Dumnezeu poate transforma obstacolele în oportunități[2].

Ațintește-ți privirea la Domnul și nu vei pierde din vedere scopul vieții[3].



[1] RBC, Pâinea noastră cea de toate zilele, nr. 11, Ed. Noua Speranță, Timișoara, 2011, 25 august.
[2] Idem, 26 octombrie.
[3] Idem, 12 august.

Unitate in diversitate!

Mereu am apreciat această lozincă deoarece este una care face trimitere la mai multe valori ca: tradiție, identitate, pace etc.
Campania de pe platforma BlogalinitiativePentru concursul Blogger European”, se adreseaza blogerilor (vezi regulament) și ne ajută să ne cunoaștem mai bine Uniunea Europeană și mai ales ceea ce se va întâmpla în curând, respectiv în 2014.
Anul viitor, între 22-25 mai, vor avea loc alegerile europarlamentare. La fiecare 5 ani, cetățenii europeni își aleg, prin vot direct, reprezentanții în Parlamentul European, care le apără interesele în procesul de luare a deciziilor la nivel european. Instituțiile europene depun eforturi pentru a sublinia importanța unei participări cât mai largi la viitoarele alegeri europarlamentare. Fiecare dintre noi este invitat să aleagă!
Tu vei participa?
Pentru concursul Blogger European!

„Timpul e bani!”

Așa găseam traducerea faimosului „Time is money” într-o carte mai veche. Pentru mulți statul ca coadă este sinonim cu o mulțime de nervi. Iar astăzi nervii noști sunt mereu puși la încercare peste tot chiar dacă tehnologia face eforturi serioase pentru a ne ocroti sănătatea fizică și psihică.
Pentru cei care s-au săturat și și-au rumegat destul nervii la cozi interminabile, vine în ajutor un site  ghiseul.ro, care este veșnic deschis, 24 din 24, 7 din 7 pentru plata taxelor și impozitelor locale. În felul acesta nu mai trebuie să aștepți până îți sar capacele ca în final să întâlnești o mufă pclictisită de viață și care pentru că nu ai un ban și nu=ți poate da rest te trimite la plimbare. Cu bănuții din cont ai rezolvat problema!
Uite și un filmuleț :) te lamureste rapid!


Ce mai relaxare. Așa să tot plătești taxe!
Hai pe ghiseul.ro.
ghiseul.ro

Ei și acum o veste și mai bună!
Pentru cei ce doresc să își câștige bănuții înapoi, pot încerca să... citească în continuare :p

„Activează-ţi contul pe ghiseul.ro şi eşti înscris automat în promoţie!
Activarea contului pe www.ghiseul.ro (finalizată la momentul modificării parolei iniţiale) reprezintă o înscriere automată la tragerea la sorţi pentru 5 telefoane Galaxy S4 mini (respectiv 1 telefon în fiecare lună) şi pentru marele premiu constând intr-o tableta Samsung XE500T1C-A01RO Z2760 64GB WIN8”. Ei ce spui?!?
http://www.ditl3.ro/campanie-ghiseulro.aspx

INTRĂ AICI ȘI VEZI MINUNEA: http://www.ditl3.ro/campanie-ghiseulro.asp
http://www.ditl3.ro/campanie-ghiseulro.aspx