joi, 14 noiembrie 2013

Stai liniștit fiindcă totul e OK!

Cred că și tu ai dureri de cap când te gândești că trebuie să plătești câte o factură, un abonament sau vreo amendă și mai ales că trebuie să stai o groază de vreme la coadă. Este enervant să aștepți, eu îmi iau de exemplu o carte.
Zilele trecute am fost la bancă și am crezut că o iau razna. Doamna din față nuîși găsea actele, am stat zece minute după ea. Cel din spate, o matahală de om, mă tot împingea, îmi călca adidasul, mă scotea din minți, dar ce puteam să-i fac? Era cât un brad. Și când a venit rândul meu, ce să vezi?!? S-a luat curentul așa că nu s-au mai putut opera plăți timp de o jumătate de oră. Așa noroc să tot ai...
Așa am aflat că de o vreme, funționează un site ghiseul.ro, care este veșnic deschis, 24 din 24, 7 din 7 pentru plata taxelor și impozitelor locale.Cred că ar fi bine ca acest sistem să se implementeze peste tot. Altfel ar fi viața! Felicitări celor de la ghiseul.ro!
Ce mai relaxare. Așa să tot plătești taxe!
Hai pe ghiseul.ro.
ghiseul.ro

Ei și acum o veste și mai bună!
Pentru cei ce doresc să își câștige bănuții înapoi, pot încerca să... citească în continuare :p

„Activează-ţi contul pe ghiseul.ro şi eşti înscris automat în promoţie!
Activarea contului pe www.ghiseul.ro (finalizată la momentul modificării parolei iniţiale) reprezintă o înscriere automată la tragerea la sorţi pentru 5 telefoane Galaxy S4 mini (respectiv 1 telefon în fiecare lună) şi pentru marele premiu constând intr-o tableta Samsung XE500T1C-A01RO Z2760 64GB WIN8”. Ei ce spui?!?
http://www.ditl3.ro/campanie-ghiseulro.aspx

INTRĂ AICI ȘI VEZI MINUNEA: http://www.ditl3.ro/campanie-ghiseulro.asp
http://www.ditl3.ro/campanie-ghiseulro.aspx

Știri noi în UE!

Nu știu cât urmăriți mersul din UE și mai precis cel din parmalentul ei. Fără doar și poate, orice mișcare din parlamentul UE are repercursiuni și la adresa țării noastre.
De curând s-a lansat o intresantă campanie
pe platforma BlogalinitiativePentru concursul Blogger European”, și se adreseaza blogerilor (vezi regulament).
În acest context vreau să postez în continuare o știre de ultimă oră!


„După 16 ore de deliberări, negociatorii întruniţi la Bruxelles au ajuns la un acord în ceea ce priveşte bugetul UE pentru anul 2014, pe care l-au stabilit la suma de 135,5 miliarde de euro.

Foto:euobserver.comCheltuielile bugetare de 135,5 miliarde de euro sunt cu 0,5 miliarde mai puţin decât ar fi dorit Comisia şi cu 0,9 miliarde mai puţin decât au cerut parlamentarii europeni. Domeniile prioritare de finanţare vor fi creşterea economică, ajutoarele de şomaj, inovaţia şi ajutoarele umanitare, notează BBC.

De asemenea, o parte din buget va fi alocat agenţiilor UE care se ocupă de imigrare, azil şi controlul frontierelor. Aproximativ o treime din buget va fi orientată către subvenţiile acordate agricultorilor şi pentru proiecte de investiţii, cantitate de bani care va fi mai mică cu 7 miliarde de euro, faţă de alţi ani.

Patru dintre statele UE (Regatul Unit, Danemarca, Olanda şi Suedia) au votat împotriva acestui buget, deoarece se aşteptau să fie mai auster. Săptămâna viitoare, Parlamentul European va trebui să aprobe oficial bugetul. Odată aprobat, se va deschide calea către aprobarea bugetului de lungă durată, pentru perioada 2014-2020.

Negociatorii au hotărât de asemenea să se aloce 3,9 miliarde de euro în plus pentru a plăti restanţele proiectului de coeziune (prin care se finanţează proiecte în domeniul protecţiei mediului, reţelelor de transport transeuropene, îmbunătăţirea managementului traficului aerian şi rutier, modernizarea transportului urban etc.) din anul 2013. Alte 400,5 milioane de euro vor fi folosite pentru ajutorarea zonelor care au suferit inundaţii anul acesta, din Germania, Republica Cehă, Austria şi România”.
(Sursa)

Pentru concursul Blogger European!