luni, 10 februarie 2014

CONCURS! Nr. 1 - 10 februarie 2014

Dragii mei,

așa cum am promis în ultimele zile, iată că de astăzi vom avea și pe acest blog concursuri cu premii constrând în cărți (și nu numai!).
De ce tocmai de astăzi?
Astăzi, pruncușorul nostru David-Ciprian împlinește un an și jumătate (LA MULȚI ANI DE BINECUVÂNTĂRI, DAVID!), așa că m-am gândit că trebuie să-mi aduc aminte de acest eveniment începând o frumoasă campanie în cinstea lui :)
Așadar, prima carte ce o vom oferi, se numește Sfaturile unui diavol bătrân către unul mai tânăr a scriitorului ... și este unul dintre materialele mele preferate.

<a href='http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=banner&aff_code=f3e0c7c9d&campaign_unique=184f69294&unique=3d3f89ddb' target='_blank' rel='nofollow'><img src='http://img.2parale.ro/system/paperclip/banner_pictures/pics/138608/original/138608.jpg' alt='Elefant.ro - Premium' title='Elefant.ro - Premium' border='0' /></a>

Desfășurarea campaniei!
Pentru a putea câștiga acest material, se cer câteva condiții simple...
Într-o postare ca și comm aici mai jos, răspunde la întrebarea: Cum se numește autorul cărții propuse pentru concurs (?) și mai numește o carte scrisă de el!
Postează răspunsul urmat de adresa ta de e-mail.

Și pentru că este o noutate (pentru mine), au o șansă în plus cei care postează un „comunicat” la ei pe blog, facebook, hi5 etc., pe unde puteți. Pentru cei care fac acest lucru, vor scrie, după adresa de e-mail, și link-ul către pagina unde au postat informațiile despre concurs!

Durata?
Concursul va dura până în data de 23 februarie a.c., și câștigătorul va fi tras la sorț :) Bine că nu de șorț!

Mult succes tuturor și fie să ne vedem cât mai des pe acest blog!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu