marți, 11 martie 2014

Eșecul poate deveni succes!

În viață avem multe de învățat, de fapt, cu cât înaintăm în vârstă și întâlnim oameni deosebiți de la care să învățăm ceva, cu atât ne întregim inteligența și experiența cu ajutorul căreia apoi putem realiza lucruri mai bune, mai eficiente acolo unde suntem. Nu mereu avem cale deschisă, nu în totdeauna găsim toate ușile deschise, dar măcar merită să încercăm!
Fiecare realizare sau pierdere te învață ceva...
Cei inteligenți învață din eșec cum să procedeze data viitoare, ce ar trebui să ocolească și cum să se comporte. Eșecul nu este un capăt de drum, ba mai mult, uneori este chiar „startul” unui început mai bun. Nu ar trebui să ne descurajăm niciodată, important nu este insuccesul nostru ci ceea ce facem cu el, ceea ce învățăm din el.
Succesul în schimb, ne oate aduce o stare de bine, de crescendo și mai ales o anumită stabilitate. Riscul la această treaptă este să stagnăm, să ne oprim la un anumit nivel și să credem că ne este bine, că suntem asigurați. Însă o minte inteligentă mereu crează, mereu vede mai departe și, cel mai important, se pregătește perpetuu pentru ceva măreț. Un om us în această postură nu contenește a studia în continuare, de a-și actualiza baza de date și de a fi deschis mereu spre noutate, aceștia îi sunt așii din mânecă. Cunoașterea prezentului cu un ochi aruncat în viitor, îi aduce mereu succesul.

Din 15 martie, sâmbata, din două în doua săptămâni, de la 9 la 17, la Camera Americana de Comerț va avea loc un curs intensiv de antreprenoriat unde poți invața despre succesul și din esecuri. Doar că durează mult. Mult mai mult decat daca inveti din succeseIti acceleram succesul, dandu-ti increderea, curajul si ingredientele necesare unei afaceri solide și prospere. Succesul aduce succese!

Cred că toți cei care se simt atrași de o astfel de campanie ar trebui să participe (chiar dacă numărul de locuri este liminat la 20), pentru că în viață trebuie să învățăm că există mai multe căi spre un țel...
 
Vezi mai multe detalii aici: http://ateliere.rbls.ro/