vineri, 16 mai 2014

Ai fost vreodată pe un vas?

Poate că regiunea unde locuiești nu îți oferă o panoramă așa cum este cea din Constanța și de aceea se tot poate să nu fi avut ocazia să urci pe o navă ce trăbate mări și oceane... Însă se merită atunci când ai ocazia să încerci și acest lucru. Eu, deocamdată am în plan să merg și cu elicopterul :)
Însă, să ne întoarcem la vasele noastre... Așadar, dacă nu ai avut acet prilej, iată că la orizont ți se arată șansa! Cursa de veliere din Marea Neagră, SCF Black Sea Tall Ships Regatta 2014, își va ancora nevale în curând la noi în România, respectiv în portul Cpnstanța începând cu date de 24 mai 2014. Suntem așteptați toți ca în periada 24-27 mai să urcăm gratuit la bordul celor 14 veliere înscrise în competiţie. Acolo poate fi făzut inclusiv Sedov, cel mai mare velier din lume, lung de 117,5 m și navele cu care participă România la acest concurs, Mircea şi Adornate.


P.S. Acolo vor aparticipa și bloggeri oficiali, Cristian China-Birta (Chinezu), Vlad Dulea, Cristian Florea şi Cezar Dumitru (Imperator).