vineri, 6 iunie 2014

Suntem încă niște copii...


Plecând de la sintagma „Why do I like to get dirty”, anul acesta se organizează pentru întâia oară în Romania o petrecere cu multe, multe, multe... culori!
Murdăria face parte din noi, dar când este una colorată, mai îți vine să te transformi în curcubeu. Dar până la urmă, dacă stăm să ne gândim, viața noastră este compusă din multe culori, așa că de ce nu ne-am bucura cu această ocazie de o petrecere cu vopsea.
Cred că nu este copil care să nu se fi mânjit puțin în copilărie cu un pic de noroi, cu zeama unor fructe sau mai știu eu cu ce, face parte din natura noastră... Însă acum, pentru că am crescut, iată că avem un alt eveniment care să ne aducă aminte de copilărie. În data de 12 iunie pe plaja Loft din Mamaia se va desfășura petrecerea LIFE IN COLOR ce face parte din turneu international UNLEASH. Cu această ocazie. vor fi la putere voia buna, bucuria, culoarea, prezenta unor DJ internaționali (Roger Sanchez, Adventure Club, Ernesto Ferreyra, DJs from Mars, Greeg&Onuc), spectacole de acrobații, atmosferă 3D, jocuri de lumini, lasere și artificii and ETC., hai că sună foarte colorat! :)


Pre-sale: în perioada 15 aprilie – 15 mai, biletele sunt disponibile la prețul promoțional de 80 de lei.
Începând cu data de 16 mai până în preziua concertului, bilete costă 100 lei. Pe 12 iulie, la intrare, biletele vor
fi disponibile la prețul de 130 lei. Biletele VIP nu fac obiectul promoției și sunt disponibile la prețul de 500 lei.
Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos,
Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate
lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.


 LIFE IN COLOR!