vineri, 22 august 2014

Reinveantează-te!

Dacă nu am căuta mereu să ne autodepășim starea prezentă, înseamnă că am răposat...
Așa că, deși nu pare ușor sau o joacă, mereu trebuie să facem ceva nou pentru a descoperi noutăți. Este adevărat că uneori am putea avea rezultate neașteptate: negative, sau peste măsură de bune, dar asta numai și numai pentru vă VREM!
Și pentru că trebuie să vorbesc despre ce „înseamnă să te reinventezi în antreprenoriat”, asta mă duce cu gândul la câteva decizii ce ar trebui luate:
1. Să ai această dorință
2. Să cauți mereu idei noi
3. Să renunți la clișee (Cei care au reușit au ajuns la un rezultat OK deoarece au fost inventivi și au adus noutăți)
4. Să te înconjuri de oameni capabili și idei inovative
5. Să ai mereu la tine un carnețel în care să notezi ideile ce îți vin pe moment (Ține minte că acele momente sunt „revelatoare”, dacă le-ai ratat, ele nu mai revin!)
6. Canalizează-ți toate energiile pozitive înspre gândul reușitei
7. Chiar dacă nu ești sigur la început că ceva va funcționa, nu înceta să crezi și să creezi!

Așa că nu te vei „reinventa” decât dacă ai această dorință, te decizi să te autodepășești, gândești mereu pozitiv și ai în minte numai reușita!

În perioada 14-20 septembrie, la Pensiunea Speranţa din PredealAkcees organizează Start Me Up, singura şcoală de antreprenoriat din România în cadrul căreia vei forma echipe, vei genera idei de afaceri şi vei dezvolta ulterior concepte viabile de business lucrând alături de un trainer internaţional, antreprenori şi investitori consacraţi din România.