marți, 23 septembrie 2014

Când ești mic este ușor. Când ești mare, greu. Sau?!?

Mereu ne lovim de situații deosebite când vine vorba de a-i ajuta pe cei mici să crească. Dar uneori trebuie să ne gândim și la faptul că poate chiar noi avem nevoie de ajutor pentru a dărui apoi ceva eficient. Și, pentru că nu suntem a toate știutori, câțiva oameni inimoși s-au gândit să-i ajute pe părinți și copii să se înțeleagă, unii pe alții și pe cei din jur. Ediția întâi a festivalului Naţional de Parenting, ce va avea loc în perioada 26-28 septembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, îi va ajuta pe toți doritorii să descopere lucruri inedite.
Cu această ocazie vor participa cel puțin 47 de vorbitori atât români cât și străini ce ne vor invita la 10 ateliere adresate părinților dar și copiilor!


Poate că ți-am captat atenția și chiar te-ar interesa participarea la un astfel de eveniment. Ei, am o veste bună pentru tine, poți avea și tu șansa de a participa la workshopurile din cadrul festivalului.
Pentru mai multe informații despre ce se va întâmpla în zilele festivalului, vezi următoarele link-uri: site şi pagina de Facebook.