marți, 7 octombrie 2014

(În)spre înălțimi!

Himalaya... te duce cu gândul la înălțimi. Înălțimi dorite a fi cucerite!
Însă pentru a ajunge atât de sus, este nevoie de o sănătate la fel de bună. Și câți o avem?!?
Poate că suntem tineri, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm duși de val. Unii se rătăcesc uneori și asta nu numai pentru că au greșit drumul, dar poate nu mai funcționează bine „motorul cu rotițele sale”, aici ar fi nevoie de ceva ulei care să le pună în mișcare.
De aceea mă gândesc la Mentatun tonic cerebral herbomineral. După câte se înțelege, este un produs natural, ceea ce este foarte bine! Eu mereu am fost de părere că un produs natural, din plante, nu poate să facă decât bine, deoarece este exact ceea ce ne trebuie. Să ne gândim... dacă suntem din pământ, oare nu el ne va fi cel mai bun doctor? Sau ceva artificial poate să ne facă mai mult bine? NU!
Așa că, revenind la produsul nostru, sunt interesat de el pentru că este foarte folositor în procesul de memorare. Țin eu minte multe (prostii! :)) dar am nevoie și de un mic ajutor uneori. Pe lângă asta, are un efect benefic, deci vindecativ, și în ceea ce ține de concentrare, deficiențele de atenție, bun în perioadele de stress, surmenaj intelectual sau insomnie, când suntem atacați de anxietate ori depresie, în ADHD, pentru persoanele bolnave este benefic în recuperarea post accident vascular cerebral dar și ca adjuvant în Parkinson, maladia Alzheimer, epilepsie, tratamente de dezalcoolizare și dezintoxicare.
Ca avantaje am descoperit că nu determină agitația, reglează somnul fără sedări, hrănește celula nervoasă și asigură o mai bună oxigenare la nivel cerebral. Cred că toți ar trebui să facem o cură cu un astfel de produs!

Să te bucuri de sănătatea ta dar în același timp să previi îmbolnăvirile, mai ales acum în sezonul rece. Mai mult, dacă vei lăsa un comentariu la întrebarea mea, s-ar putea să câștigi un voucher de 50 de Euro cu care-ți poți cumpăra produse de pe http://www.hboutique.ro/.

ÎNTREBARE:
Dacă ai cumpărat produse de la Himalaya, cum ţi s-au părut acestea?
Iar dacă nu ai cumpărat, dacă ai fi bolnav, ai vrea să le încerci? De ce?