luni, 13 octombrie 2014

Natural e cel mai bine!

Mulți cred că viața este mult mai plăcută dacă suntem sănătoși, și au dreptate. Însă astăzi, parcă prea ușor găsim remedii medicamentoase pentru absolut orice. Corpul nostru nu mai este lăsat să lupte singur, să-și formeze anticorpi.
Deși am crede că dacă avem o problemă, un medicament, care este ceva sintetic, ne rezolvă problemele, niciodată nu o va face fără a avea, în mică măsură măcar, un efect advers. Cei care s-au întors la remediile naturala sau le dau importanță, au înțeles că cel mai bine este să te întorci la „rădăcini”, la humusul din care suntem creați.
În genere, am văzut că dacă încerci remedii naturale, nu numai că te vindeci mai ușor, dar îți întărești și sistemul imunitar pentru a fi pregătit în cazul unui nou atac. Este adevărat că e mai simplu să apelezi la pilule când ai o problemă decât să îți prepare o „poțiune” vindecătoare mai ales când nu ai cele necesare iar pentru asta ar trebui să umbli să le cauți cine știe pe unde.
Am încredere în medicina naturistă deoarece ea se folosește de remedii naturale, de plante și, în principiu, de tot ceea ce ne oferă natura. M-a ajutat mereu și, sincer, foarte rar iau ceva sintetic. Chiar am și o gamă de produse ce le folosesc regulat, la un moment dat, la timpi bine stabiliți, și mereu dau „roade”. Nu este un lucru deosebit faptul că tot de ce avem nevoie se găsește la doar un pas de noi? Nu este de mirare că Mama Natură ne iubește!
Dacă cineva a înțeles acest fapt, atunci cu siguranță sunt domnul Mircea Hodârnău şi dr. Ladislau Rosenberg care au lansat DVD-ul „Terapia Rose” prin intermediul căruia invită oamenii să accepte un stil de viață sănătos, natural și conștiincios.



Vezi: http://www.mirceahodarnau.ro/tag/terapii-complementare şi http://www.doctornatura-wellness.blogspot.com.