miercuri, 12 noiembrie 2014

Aș vrea să-l întâlnesc pe Jim Carrey

Cred că fiecare dintre noi are (măcar) un actor sau o actriță preferată și, poate cea mai mare bucurie, ar fi de a o întâlni pe această persoană și astfel să primești un autograf, o fotografie împreună și poate chiar și o cină împreună pentru a afla mai multe omul din spatele actorului. Da, scena este doar o parte din lumea lui, fiindcă el are și o viață normală, la fel ca a oricărui muritor. Dar darul cu care a fost dăruit, l-a făcut să iasă din șabloanele obișnuite și să cucerească lumea, să-i „înrobească” și să le devină conducător.
Dacă aș a avea o astfel de șansă, aș dori să-l întâlnesc pe geniul filmelor de comedie, Jim Carrey, care
joacă impecabil orice rol primit și, mai mult, cu o originalitate greu de concurat. Până și site-ul personal te duce în lumea lui și îți arată cât poate fi de creativ.
Mai trebuie să știți că în perioada 14-16 noiembrie, la București, are loc ICE COMIC CON, unul dintre cele mai interesante evenimente dedicate pasionaților de benzi desenate, filme, seriale și jocuri. La acest eveniment participă nume mari ca Miltos Yerolemou, IAN McELHINNEY şi James Cosmo, toţi trei actori în Game of Thrones. Vin la Bucureşti ca să facă poze şi să ofere autografe fanilor serialului! Mai multe info, aici.

Haideți și pe