miercuri, 5 noiembrie 2014

Mai multe reclame...

Dacă te-aș întreba în grabă dacă ai dori să vezi mai multe reclame la un loc pentru un timp mai îndelungat, m-aș trezi cu un „nu” prelungit, de la tine. Și asta pentru că ești saturat de ele zilnic, ocupând un spațiu destul de întins când vine vorba de un film sau emisiune preferata.
Da, trăim în era când și un chibrit, dacă vrei să-l vinzi și să ai cât mai mulți cumpărători, atunci îi faci o promovare de toată lauda și reușești. Și, se pare că cu cât aceasta va fi mai atractivă, cu atât vânzările tale vor crește.
În spatele fiecărei reclame stă o echipă de minți! Mai nou există psihologia marketingului, astfel de oameni fac sondaje, descoperă ce este mai atractiv la un produs și apoi folosesc aceste date pentru a genera publicitatea necesară. Și, cu siguranță există și altfel de oameni, pregătiți în te miri ce, poate plecând de la culoarea folosită până la figura (actorul) cel mai potrivit și font-ul cel mai bun.
Dar cu adevărat, astăzi reclama a devenit o artă, altfel nu i s-ar da atât de multă importanță, și ca dovadă stă tocmai faptul că pe 7 noiembrie se organizează în București, pentru a 19-a oară, Noaptea Devoratorilor de Publicitate, un eveniment dedicat celor cărora le place publicitatea. MAI MULTE INFO AICI!
Și că tot veni vorba de reclame, pe mine mă amuză tare mult cum sunt cele concepute pentru ciocolata Rom, răzbunarea este dulce :)


Bilete sunt disponibile pe http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=5678, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, in magazinele Germanos, pehttps://www.myticket.ro/evenimente/noaptea-devoratorilor-de-publicitate-sala-polivalenta-bucuresti-07-noiembrie-2014.html si in reteaua Diverta, Libraria Eminescu si magazinul Muzica.