miercuri, 17 decembrie 2014

Încă o dată România merge spre vârf!

„România se pregătește să câștige iar și să arate tuturor cât suntem de bravi!” Aceste cuvinte aș vrea să le aud chiar înainte de ultimul minut din meciul de handbal susținut de fetele noastre chiar înainte de a câștiga Cupa Europeană de handbal.
Dar până atunci, mai este un pic... pe 13 decembrie joacă cu Ungaria, în 15 decembrie cu Spania şi, nu în ultimul rând, pe 17 decembrie cu Polonia.
Fetele țintesc spre înălțimi, sunt curajoase și acum, mai mult ca niciodată, au nevoie de noi să le fim aproape. Cred că merită toată considerația fiindcă duc numele României la un astfel de nivel.
Vrem ca istoria să se repete... 

Fetelor,
credem că sunteți deja câștigătoare fiindcă ați ajuns atât de departe. Suntem mândrii de voi pentru că ne reprezentați cu demnitate. Suntem alături de voi cum am fost dintotdeauna. Avem încredere în voi!
Dați ce este mai bun din voi și arătați tuturor de ce sunteți în stare. Să nu vă intimideze golurile primite și nici să nu vă entuziasmeze biruințele decât la sfârșit de meci. Atunci merită să ne bucurăm toți de victorie. Faceți-ne mândrii că suntem români!
Vă avem în minte și inimă zilnic, să nu ne uitați nici voi. Nici măcar la antrenamente!
Primul și ultimul minut sunt cele mai importante... între ele trebuie să înscrieți și să câștigați!
Vă așteptăm acasă cu brațele deschise, cu multe flori să vă împodobim și iubirea noastră.
HAI ROMÂNIA! TE VREM ÎN VÂRF!

Găseşti interviuri cu fetele şi calendarul competiţional pe http://www.frh.ro/.