marți, 14 ianuarie 2014

Un candidat pro-viață din partea Romaniei în Parlamentul Europei



Europa este din ce în ce mai zdruncinată de legi și hotărâri ce încalcă în mod flagrant drepturile familiei, libertatea religioasă și dreptul la viață. Cei care se declară creștini sau apără familia și drepturile copiilor, sunt obiectul unei represiuni crescânde și îngrijorătoare din partea Statelor, în timp ce mișcări violente, precum ”Femen”, își înmulțesc agresiunile împotriva valorilor creștine și contra lăcașurilor de cult, într-o totală impunitate.

Familiile României și familiile Europei au nevoie ca libertățile lor să fie respectate.

Articol 16 din Declarația Universală a Drepturilor Omului spune că: ”Familia constituie elementul natural și fundamental al societății și are dreptul la ocrotire din partea societății și a statului”.

Pe acest articol din Declarația Universală a Drepturilor Omului își construiește campania electoral dl. Peter Costea, candidat independent pentru Parlamentul European.

Candidatul, citim pe site-ul domniei sale, va avea o agendă electorală pro-viață, centrată pe familie și bunăstarea acesteia, iar obiectivele propuse sunt: crearea unui cadru valoric și legislativ care să fie favorabil familiei naturale, constituită dintr-un bărbat și o femeie; crearea unui mediu economic favorabil familiilor, inclusiv crearea de locuri de muncă; promovarea și respectarea drepturilor familiei: drepturile copiilor, respectarea drepturilor parentale; promovarea unei culturi pro-viață: recunoașterea și ocrotirea dreptului la viață a oricărei ființe umane, respectarea demnității fiecărei ființe umane, de la concepție până la moarte, indiferent de stadiile ei de dezvoltare sau de formele ei de manifestare; garantarea libertății de conștiință și a libertății religioase.

Sperăm ca pe viitor să fie cât mai mulți parlamentari care vor lupta pentru apărarea vieții, a familiei și a valorilor creștine în Parlamentul European.

ACC

Concurs: „Din vorbă-n vorbă” de Andrei Pleșu


Librărie.net vă oferă trei exemplare din volumul Din vorbă-n vorbă. 23 de ani de întrebări și răspunsuri de Andrei Pleșu. Pentru a te număra printre câștigători, răspunde în comentarii la întrebarea de mai jos.
„Interviul este, în definitiv, o specie camuflată a confesiunii.“
„Am fost eu însumi surprins de cantitatea neobişnuită de texte care s-au adunat în urma dialogurilor purtate de-a lungul vremii. O masivă investiţie de timp şi de energie! Dar nu efortul cheltuit de mine în ultimele două decade a fost motivaţia alcătuirii acestei cărţi. Şi cu atât mai puţin înclinaţia de a etala opinii personale, hrănite de o subterană egolatrie. Am constatat însă că, acoperind un interval de aproape un sfert de secol, interviurile au o substanţială dimensiune documentară.” Andrei Pleșu
Cu ce personalitate din România ți-ar plăcea să realizezi un interviu?
Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți. Concursul va dura o săptămână. Mult succes !

Pentru a participa apasă AICI!