joi, 6 martie 2014

Stomatologul, cel mai bun prieten al omului... cu dinți!

Deseori asemănăm cabinetul stomatologului cu o cameră a inchiziției de tortură. Dar nu este tocmai așa.
Zilele trecute mă întâlneam cu un bătrânel, bun prieten, care îmi spunea cât de tare îl durea noua proteză dentară și m-a sfătuit astfel: „Cât timp ai dinții naturali, ai grijă de ei!” Nu mi-am prea dat seama ce vrea să spună atunci pe moment, dar mai târziu, gândindu-mă la sfatul lui, mi-am dat seama de câtă treptate avea. De prea multe ori ne gândim prea târziu la ceea ce contează cu adevărat pentru noi. Ideal ar fi să oprim din evoluție un rău decât să-l tratăm mai târziu. Așa este și cu dantura noastră, cu cât amânăm mai mult un consult stomatologic cu atât agravăm mai mult situația. Poate că spunem că ce are a face o carie, însă ea este un măr putrezit într-un coș de fructe frumoase și sănătoase, le va strica pe toate până la urmă, vom rămâne fără dinți și atunci costurile vor fi mai mari pentru a-i înlocui!
Nu ar trebui să ne fie teamă de clinicile de stomatologie, uite cum se prezintă una dintre ele: http://www.clinica-dentalpraxis.ro/  și/sau https://www.facebook.com/DentalPraxis.
Și Bucureștiul deși este plin de ele, ar fi interesant să mergeți la clinica stomatologică București: http://www.clinica-dentalpraxis.ro.

Hai că se poate să ai un zâmbet curat, frumos și sănătos! 

http://www.clinica-dentalpraxis.ro/