miercuri, 23 aprilie 2014

Natura ne salvează! Impulser ne ajută!

Deși am crede că dacă avem o problemă, un medicament, care este ceva sintetic, ne rezolvă problemele, niciodată nu o va face fără a avea, în mică măsură măcar, un efect advers. Cei care s-au întors la remediile naturala sau le dau importanță, au înțeles că cel mai bine este să te întorci la „rădăcini”, la humusul din care suntem creați.
În genere, am văzut că dacă încerci remedii naturale, nu numai că te vindeci mai ușor, dar îți întărești și sistemul imunitar pentru a fi pregătit în cazul unui nou atac. Este adevărat că e mai simplu să apelezi la pilule când ai o problemă decât să îți prepare o „poțiune” vindecătoare mai ales când nu ai cele necesare iar pentru asta ar trebui să umbli să le cauți cine știe pe unde. Dacă cineva a înțeles acest fapt, atunci cu siguranță sunt cei de la impulser.ro. Ei folosesc o „tehnologie” naturală pentru a favoriza un stil de viață sănătos, natural și conștiincios.

 impulser.ro


Iată ce ne spun ei: „Firma noastră, Impulser, cu ajutorul medicilor, a medicilor naturiști, a cercetătorilor și a fizicienilor de mulți ani se străduiesc, să ofere soluții complementare, soluții fără medicamente celor care sunt interesați de o viață mai sănătoasă. Firma Impulser a fost înființată ca să fie accesibilă pentru toată lumea modalitățile protecției sănătății fără medicamente. Instrumentele noastre terapeutice favorizează începerea procesului de autovindecare a organismului, împiedică procesul de acidificare, reface echilibrul biologic al organismului, activează energiile latente, întărește sistemul imunitar”.
Eu am fost interesat să știu istoria acestor metode și am aflat lucruri incredibile. Apoi m-am interesat cum pot fi acestea folosite în sport, și am rămas uimit să înțeleg că „Este cunoscut faptul că Terapia Impulsar are o mare aplicabilitate pentru sportivi. Oina este un sport foarte complex care solicită toate grupele de mușchi, articulațiile și este nevoie de o foarte bună funcționare a organelor interne pentru performanță. Un exemplu concludent este chiar căpitanul echipei campioane, Mihai Georgescu care a avut mult de suferit din dorința de a face performanță și de a deveni cel mai bun. Acum este sprijinit și de Impulser”. Spun asta deoarece ei sunt susțin financiar FROina.
Aș încerca această metodă pentru a-mi îmbunătății abilitățile fizice și pentru a mă autodepăși. Cred că oricine poate încerca această „rețetă”.
Ar fi interesant să dați un ochi peste produsele lor pentru a afla mai multe detalii.

Sănătatea este pe primul loc, tu cum ești pregătit să o susții?

Doar astazi!

http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=banner&aff_code=f3e0c7c9d&campaign_unique=9a6f02fef&unique=158e3ab98
http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=banner&aff_code=f3e0c7c9d&campaign_unique=9a6f02fef&unique=158e3ab98