vineri, 6 iunie 2014

Jurnalul National : Scriitori romani ilustrati. Din 6 iunie 2014

Jurnalul National va lansa din 6 iunie 2014, o colectie de 4 titluri clasice ale literaturii romane, superb ilustrate : Scriitori romani ilustrati.
Pret ziar + carte : 14.90 lei.
Titlurile colectiei “Scriitori romani ilustrati” si data acestora de aparitie :
  • La Steaua – Mihai Eminescu – 6 iunie 2014
  • Ion Creanga
  • Vasile Alecsandri
  • Costache Negruzzi

Suntem încă niște copii...


Plecând de la sintagma „Why do I like to get dirty”, anul acesta se organizează pentru întâia oară în Romania o petrecere cu multe, multe, multe... culori!
Murdăria face parte din noi, dar când este una colorată, mai îți vine să te transformi în curcubeu. Dar până la urmă, dacă stăm să ne gândim, viața noastră este compusă din multe culori, așa că de ce nu ne-am bucura cu această ocazie de o petrecere cu vopsea.
Cred că nu este copil care să nu se fi mânjit puțin în copilărie cu un pic de noroi, cu zeama unor fructe sau mai știu eu cu ce, face parte din natura noastră... Însă acum, pentru că am crescut, iată că avem un alt eveniment care să ne aducă aminte de copilărie. În data de 12 iunie pe plaja Loft din Mamaia se va desfășura petrecerea LIFE IN COLOR ce face parte din turneu international UNLEASH. Cu această ocazie. vor fi la putere voia buna, bucuria, culoarea, prezenta unor DJ internaționali (Roger Sanchez, Adventure Club, Ernesto Ferreyra, DJs from Mars, Greeg&Onuc), spectacole de acrobații, atmosferă 3D, jocuri de lumini, lasere și artificii and ETC., hai că sună foarte colorat! :)


Pre-sale: în perioada 15 aprilie – 15 mai, biletele sunt disponibile la prețul promoțional de 80 de lei.
Începând cu data de 16 mai până în preziua concertului, bilete costă 100 lei. Pe 12 iulie, la intrare, biletele vor
fi disponibile la prețul de 130 lei. Biletele VIP nu fac obiectul promoției și sunt disponibile la prețul de 500 lei.
Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos,
Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate
lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.


 LIFE IN COLOR!

♡ CAMPANIE TESTARE pentru BLOGGERI ♡



1. participanţii la această campanie trebuie să fie posesorii unui blog activ de minim 6 luni şi să-şi exprime dorinţa de a testa produsul Unt de Shea Bio, nerafinat fairtrade, printr-un email la adresa pr@elemental.eu 
2. după testarea untului de shea, participanţii îşi vor exprima părerea personală despre produs în cadrul unui review postat pe blogul personal 
3. o persoană poate solicita primirea mostrei o singură dată
4. mostrele sunt acordate în ordinea solicitărilor 
Organizatorul pune la dispoziţie 50 bucăţi de mostre de unt de shea

După publicarea review-urilor, Elemental va premia 3 bloggeri cu câte un voucher de cumpărături în valoare de 100 lei. 

Detalii şi regulament:

Concurs: „Germanofilii” de Lucian Boia


Editura Humanitas vă oferă un exemplar al cărții „Germanofilii” de Lucian Boia, cel mai vândut scriitor la Bookfest 2014. Pentru a câștiga, răspunde corect în comentarii la întrebarea de mai jos.
Lucian Boia, cu bine-cunoscutul său stil şi desfăşurând o demonstraţie fără cusur, risipeşte o altă iluzie întreţinută de istorici şi acceptată ca un adevăr: credinţa că ar fi existat în anii Primului Război Mondial, în ciuda câtorva opinii divergente, îndeosebi în rândul oamenilor politici, o cvasiunanimitate în jurul „idealului naţional“, în sensul intrării României în conflict, împotriva Austro-Ungariei, pentru eliberarea Transilvaniei. Lectura sagace a presei din acea epocă, precum şi a altor documente, multe dintre ele inedite, pe care istoricii „antantofili“ le-au ignorat cu bună ştiinţă, demonstrează că o parte însemnată a elitei politice şi intelectuale româneşti a avut o altă opţiune. Veți descoperi în această carte cine au fost „germanofilii“, care le-au fost argumentele, cum au acţionat în timpul ocupaţiei germane şi cum au supravieţuit politic şi intelectual după triumful oarecum neaşteptat al adversarilor lor.
Numiți unul dintre intelectualii români catalogați drept „germenofili” de către autor.
Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți. Concursul va dura o săptămână. Mult succes!