joi, 25 septembrie 2014

Povestea lor de viata te va impresiona pana la lacrimi. Nunta dintre o asistenta si un bolnav de scleroza a facut inconjurul lumii

Cand Adam a intalnit-o pe Hollie, in timpul in care ea era asistenta la un spital din Thousand Oaks, California, loc in care el era supus unui tratament pentru boala lyme, petreceau cateva ore pe saptamana impreuna si tot atunci au ajuns sa se indragosteasca unul de celalalt.

Dupa ce a invins aceasta boala, Adam a inceput sa petreaca din ce in ce mai mult timp alaturi de Hollie si fiul ei, Joshua. Au decis sa isi duca relatia la un alt nivel si sa se mute impreuna, dar tragedia s-a intamplat din nou: Adam a fost diagnosticat cu ALS, scleroza laterala amiotrofica.
Chiar daca inca de cand a fost diagnosticat cu aceasta boala, Adam a dus o lupta continua, iar trupul a inceput sa nu il mai ajute putin cate putin, Hollie a marturisit ca nimic nu s-a intamplat in relatia lor, iar dragostea dintre ei a ramas neatinsa.
"Imi spunea ca vrea sa isi petreaca restul vietii alaturi de mine, iar in ultimele lui zile de viata nu vrea decat sa imi vada fata, sa imi sarute buzele si sa doarma alaturi de mine. Mi-a spus ca daca vreau sa raman alaturi de el, lucrul pe care si-l doreste cel mai mult este sa ne casatorim", a marturisit Hollie.
Tanara a spus "Da", si desi Adam a fost condamnat la o viata in scaun cu rotile, cei doi si-au planuit o nunta perfecta. Desi nu a uitat nici macar atunci de boala de care sufera Adam, Hollie a spus ca isi aminteste de acea zi ca fiind perfecta.
Dansul mirilor a fost facut pe piesa celor de la Beatles, "In My Life", iar Hollie a stat in bratele lui, in timp ce Adam se rotea cu scaunul lui. Dupa ceremonie, verisorul lui Adam le-a facut o surpriza celor doi si le-a daruit un carton pe care statea scris de mana "Just Married", "Proaspat casatoriti", semn pe care l-au agatat de scaunul barbatului.
In luna octombrie a anului 2013, Adam a murit, dar Hollie nu a ramas cu niciun regret si isi aduce aminte de el drept un om puternic si cu sentimente extrem de puternice.