sâmbătă, 4 octombrie 2014

A fost trasa pe dreapta si a fost cel mai bun lucru care i se putea intampla. Ce a patit o soferita chiar in mijlocul autostrazii

Pentru o femeie din New York, sa fie trasa pe dreapta de politie a fost cel mai bun lucru care i se putea intampla si i-a salvat viata.

Ofiterul NYPD Gregory Zakoscielny a devenit un adevarat erou dupa ce a reusit sa-i salveze viata unei femei care se ineca in masina cu o bomboana de tuse. 
Politistul aflat la datorie a observat-o pe femeia in varsta de 49 de ani conducand in timp ce tusea si se tinea cu mana de gat, asa ca tras-o pe dreapta.
Zakoscielny a fost nevoit sa execute manevra Heimlich pentru a-i salva viata soferitei care se ineca din cauza unui drops, apoi a chemat ambulanta si a ramas alaturi de femeie pana la sosirea paramedicilor.
Toata intamplarea a fost surprinsa de camera de filmare de pe bordul masinii de politie si a fost publicata pe YouTube de catre departamentul de politie NYPD.

Doarme linistita, dar in secunda urmatoare pare complet transformata. Reactia acestei fetite a strans peste 16.000.000 de vizualizari

Melodia Gangnam Style a facut furori pe internet inca de la primele minute de cand a fost publicata pe internet si se pare ca nici bebelusii nu au ramas indiferenti fata de aceasta melodie.
Nici fetita din imagine nu face exceptie. Era in masina, pe bancheta din spate, impreuna cu surioara ei. In timp ce micuta dormea in scaunelul ei, la radio a inceput melodia Gangnam Style, iar lucrurile au luat o cu totul alta intorsatura.
Somnul linistit a disparut, iar micuta a inceput sa dea din maini si din picioare, lucru care nu a facut decat sa starneasca rasul parintilor si surioarei ei.