miercuri, 22 octombrie 2014

În ascensiune!


Parcă niciodată generozitatea nu s-a împăcat mai bine cu sănătatea ca acum!
Poate nu înțelegi ce vreau să spun, însă îți voi explica treptat...


Ai înțeles?

Ei bine, în acest an se organizează cea de-a doua ediție  SkyRun, un maraton de alergare pe scări, ce va fi găzduit de Sky Tower – cea mai înaltă clădire din Romania.
Pe 25 octombrieRaiffeisen Property InternationalRaiffeisen Banksmartatletic și Fundația HOSPICE Casa Sperantei, alături de prietenii și susținătorii mișcării, dau startul unei noi ediții deosebite de Sky Run:
  • veți fi spectatorii și susținătorii unei premiere naționale: prietenul nostru (organizator, alergător, blogger) – Gabi Solomon – va face un maraton de 24 de ore de alergare pe scări;
  • cursa contratimp, de alergare, pe scări, în cea mai înaltă clădire din Romania - Sky Tower34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune;
  • o cursă în care fiecare dintre voi, cei care veți participa, veți contribui la dotarea și funcționarea spitalului HOSPICE, unitatea cu paturi construită în Parcul Plumbuita; taxele de participare reprezintă donații 100% pentru îndeplinirea acestui obiectiv social de importanță deosebită; beneficiarii sunt adulți cu cancer în stadii avansate și copii cu diagnostic limitativ de viață, care au nevoie de servicii medicale specializate de îngrijire paliativă;
  • un bun prilej de a ne întâlni, de a ne strânge mâinile, de a ne bucura de priveliștea Bucureștiului văzut din cel mai înalt punct.

Deși zilnic, unii urcăm scări, nu ne gândim niciodată la faptul că sunt atât de mulți oameni care nu mai pot face acest minimal efort pentru că sunt bolnavi, chiar foarte bolnavi așa cum, din păcate, sunt pacienții spitalului HOSPICE.
Acum avem ocazia să urcăm cu un obiectiv precis, să facem un bine, dar și pentru sănătatea noastră!
Hai să susținem un eveniment care le poate fi de folos și aduce un zâmbet pe buze celor suferinzi. Știu că este un gând trist, dar trebuie să ne gândim că oricare dintre noi am putea fi în locul lor. Deci, dacă noi suntem sănătoși, atunci să mergem să ne menținem tonusul!

Hai la sănătate și susține ce este bun!


Jazz pentru suflet!

Această muzică atât de încântătoare, o găsești peste tot, este ingredientul care sărează cu frumusețe orice local, sală de spectacol sau film. Vezi oameni trăind, vezi îngeri interpretând în acorduri fine o muzică ce te face să evadezi din viața aceasta. 
Bucureștiul a fost deja gazda unui proiect Jazz Night Out, un concept apărut în 2012, care aduce în România cei mai buni artişti de jazz din lume. Dacă pe 14 octombrie i-am avut pe Youn Sun Nah Duo și Paolo Fresu Devil Quartet, mâine 23 octombrie, îl așteptăm pe Victor Wooten Band şi, pentru ca toți să fie fericiți, pe 6 noiembrie ne va încânta Avishai Cohen Trio.
Bilete? PE eventim.ro!!!
De curând am scris despre o interpretă de jazz de pe meleagurile noastre și care mi-a la inimă, este vorba despre Alina Manole...


Mai multe info despre evenimentele de jazz, vezi:

Vegetarian?!?

Tu ești?
Ce?
Vegetarian!
Ce este un vegetarian?
Uite ce spune DEX-ul, nu mai căuta dumneata:
VEGETARIÁN, -Ă, vegetarieni, -e, adj.s. m. și f. 1. Adj. (Despre alimentație, dietă etc.) Care se bazează (numai) pe produse vegetale (și pe lactate). 2. S. m. și f. Adept al vegetarianismului. (Adjectival) Persoană vegetariană. [Pr.-ri-an] – Din fr. végétarien. 


oK!
Vrei să devi un vegetarian activ?
Există Doppelherz® aktiv pentru vegetarieni, un supliment alimentar care îi dă organismului vitaminele şi mineralele de care are nevoie.
P.S. Vezi că au pe site un concurs fain: AICI!

Ok, dacă te-ai lăsat ispitit, ia și o rețetă să te antrenezi!