marți, 17 februarie 2015

Inspector Gadget pentru toți!

De curând am fost invitați, noi blogerii (vezi aici), să ne dăm cu părerea vis-a-vis serialele din grila Boomerang și care ni se pare cel mai potrivit pentru a fi privit în familie. Păi grila este OK:
– Inspector Gadget;
– Patrula Junglei în acțiune;
– Tom și Jerry;
– Scooby-Doo, unde ești tu?;
– Looney Tunes: „Micii poznași” şi Baby Looney Tunes;
– Garfield Show;
– Orășelul leneș;
– Pantera Roz și prietenii;
– Animaniacii;
– Krypto, câinele erou.
Desene animate pentru toți și toate. Pentru copii și copii din noi. Ne putem aduce aminte de copilărie și de ceea ce aveam bucuria să vedem când eram pici.
Însă acum, dacă aș alege să urmăresc ceva animat împreună cu familia, aș alege în mod cert să mă bucur de „Inspector Gadget”. Și îl aleg pe el din câteva motive foarte clare. În primul rând îmi place îmbinarea dintre normal-fantastic-sf. Un detectiv ce pare la prima vedere un om normal, în situațiile cele mai dificile își scoate arsenalul la vedere. Îmi place îmbinarea dintre mister și modul inteligent în care se țese fiecare poveste și faptul că ele evoluează într-un mod inedit, finalizându-se mereu într-un mod neașteptat. Așa că nu sunt doar niște desene animate, sunt un mod plăcut de a-ți pune mintea la contribuție, pentru a căuta împreună cu inspectorul diverse indicii care să ducă la rezolvarea cazurilor. Apoi să nu mai vorbim de celelalte personaje comice care uneori îi mai și complică situațiile. Per total, aceste desene animate pot fi urmărite împreună de către toți membrii familiei, având fiecare câte ceva de învățat. Pentru ca după, de ce să nu facă părinții niște mici probe prin casă pentru pici cu niște premii delicioase... care pot fi savurate la rezolvarea „cazului” împreună! :)

Hai să ne aducem aminte cum eram copii! 

VEZI ȘI