joi, 19 martie 2015

Thailanda ține-te bine că vine Chinezu!


Cred că toți vom fi în acord cu faptul că Thailanda merită vizitată pentru frumusețile locurilor ei, pentru un timp de relaxare și... de rupere de toate! Dar, cu toate acestea, cred că și țara noastră este suficient de frumoasă, cu locuri de-a dreptul mortale și care își merită căutarea. Să nu mai vorbim cât de aproape sunt de noi...
De curând am aflat că domnul Cristian China-Birta, alături de Ana Morodan, Alina Gherghe, Cosmin Tudoran şi fotograful Cristian Vasile, s-au pornit împreună cu Mall-ul „Băneasa Shopping City” în căutarea unei persoane pe care s-o trimită în Thailanda alături de cavalerii mai sus menționați.
Și selecția nu este ușoară, căci mulți se vor arăta atrași de o astfel de ispită... și de ce nu. În principiu, pentru a participa, este simplu, iată ce ne spun ei că trebuie să faci:dacă mergi în Băneasa Shopping City din Bucureşti şi-ţi faci o poză cu tuk-ul de-acolo, poţi merge în Thailanda. După ce-ţi faci poza, trebuie s-o urci pe Facebook, Instagram sau Pinterest, cu hashtagurile #baneasashoppingcity, #ishopitravel şi #1selfie2thailand, să dai tag contului Băneasa Shopping City şi automat eşti înscris în concurs şi poţi merge alături de Chinezu şi întreaga gaşcă veselă în Thailanda”.
Ei asta este provocarea voastră, să mergeți la Mall-ul „Băneasa Shopping City”! Dar acum urmează provocarea mea pentru domnul Chinez :D
Îi propun să poarte în Thailanda un tricou pe care să scrie astfel: „România este țara în care ar vrea thailandezii să locuiască!” (pe față) „De ce? Veniți să vedeți!” (pe spate)

Intră și pe pagina de facebook: