luni, 15 iunie 2015

Sunt căsătorit, dar mă întâlnesc cu o femeie uimitoare…

O provocare pentru cei care nu dau prea multă importanță căsătoriei

Am o mărturisire de făcut: Sunt căsătorit, dar mă întâlnesc cu o femeie uimitoare! Frumoasă, inteligentă, isteță, hotărâtă și cu o credință imensă în Dumnezeu. Îmi place să iau cina cu ea, să mergem la cinema, la teatru și să-i spun ori de câte ori am ocazia că e suberbă. Nu-mi aduc aminte când s-a întâmplat să fiu supărat mai mult de 5 minute pe ea. Zâmbetul ei e menit parcă să-mi lumineze fiecare zi, în orice împrejurare.

Uneori vine să mă vadă la locul de muncă fără a mă anunța în prealabil doar pentru că ştie că acest lucru mă suprinde plăcut. Îmi gătește cele mai delicioase mâncăruri și în fiecare zi mă face să realizez cât de norocos sunt. Fiecare dintre voi trebuie să faceți un exercițiu de imaginație și să vă gandiți că trăiți același lucru.

Ahh…și era să uit: V-am spus că femeia cu care mă întalnesc e soția mea?

Niciun bărbat nu trebuie să-și imagineze că odată cu căsătoria toate lucurile minunate se vor termina.

Simt pe zi ce trece că îmi doresc din ce în ce mai mult să ies cu soția mea. Atenția reciprocă nu s-a terminat odata cu rostirea "DA-ului". De multe ori, de prea multe ori, vedem în jurul nostru cupluri care s-au oprit din manifestarea atenției reciproce.

Întâlnirile sunt momentele care ne fac să-l cunoaștem pe partener în modul său cel mai special. De ce să abandonezi aceste obiceiuri? De ce " fluturașii din stomac" trebuie sa dispară doar pentru că au trecut anii? Un sfat: Treziti-vă în fiecare zi cu dorința de a cuceri jumătatea, ca și cum ar fi prima zi!

Cheia oricărei relații se găsește în comunicare și în descoperirea constantă a partenerului. Nimeni nu își dorește să aibă pe cineva alături care nu ia lucurile în serios și mai ales problemele sentimentale sau intime.

Vă invit să vă ,,întâlniți" cu partenerul de viață și să vă străduiți din toată inima să-l faceți să înteleagă că toate aceste lucuri pot continua chiar după rostirea celui mai important "DA"!

Traducere: Orian Remus Anghel

 
Sursa:www.aleteia.org