marți, 10 mai 2016

Nick Vujicic, omul fără mâini și fără picioare, vine la Timişoara

Oratorul Nick James Vujicic, australianul fără membre, considerat cel mai charismatic speaker motivațional, va fi prezent în luna mai la Timișoara.
la ”Sala Vieneză” din Timişoara, cu suportul Fundaţiei Balul Vienez de la Timişoara şi a Asociaţiei ”BEST Timişoara”.

Citeste mai mult: adev.ro/o5oewe
Nick Vujicic, 34 de ani, cunoscut în întreaga lume datorită predicilor sale motivaționale, s-a născut fără mâini şi fără picioare, suferind de boala numită Focomelie. Cu toate acestea, el înoată, joacă fotbal şi golf şi chiar poate să scrie cu ajutorul ciotului de picior cu care ţine instrumentele de scris.

Australianul va conferenţia la ”Sala Vieneză” din orașul de pe Bega, în cadrul evenimentului Overcome FEAR, ce va avea loc în perioada 21 – 22 mai 2016,cu suportul Fundaţiei Balul Vienez de la Timişoara şi a Asociaţiei ”BEST Timişoara”. Evenimentul face parte dintr-un proiect de dezvoltare a tinerelor generaţii prin împărtăşirea experienţelor intergeneraţionale şi interculturale autentice şi de depăşire a preconcepţiilor, fricilor şi obstacolelor care le împiedică libertatea de a acţiona colectiv în a dezvolta noi afaceri, intreprinderi şi împlinirea dorinţelor şi viselor de a evolua precum şi dezvoltarea personală a acestora.