luni, 6 iunie 2016

Începutul este greu... însă nu și cu GRENKE!

Orice acțiune, gând, drum... își are un început!
Uneori acestea sunt dificile, mai ales când nu ai suficiente fonduri pentru cele necesare. Este mai mult ca și sigur că, orice afacere ai începe sau protect, câteva instrumente nu-ți pot lipsi. Dintre acestea, cele mai importante ar fi: un PC sau laptop, o imprimantă, conexiune la internet.
Bun, să spunem că ai pornit afacerea... ca orice lucru, la început, merge un pic mai greu.,, dar la un moment dat găsești „cheia de boltă”, și reușești să atragi cumpărătorii mai ceva ca un câmp de flori colorate un roi de albine! ȘI începi să vinzi atât de bine încât îți dai seama că: 1. Că îți trebuie un nou sediu, mult mai mare. 2. Trebuie să mai angajezi personal. 2. Îți dai seama că trebuie să suplimentezi  numărul PC-urilor și al tuturor instrumentelor de lucru. Însă îți dai seama că nu ai un capital atât de mare pentru a acoperi costurile pentru ultimul punct și asta ar înseamna să pierzi mult pe piața mereu în dezvoltare a comerțului on-line, Primul gând îți fuge la a-ți face un împrumut bancar, însă dobânzile apoi te vor omorî puțin câte puțin. Nu știi ce să faci și îți pare că aceasta ar fi varianta cea mai viabilă pentru afacerea ta.
Însă NU, nu este varianta cea mai bună, pentru că ea se găsește în altă parte, la GRENKE!
Soluția o găsești la ei, fiindcă îți pun la dispoziție echipamentele necesare ca de exemplu: IT fixe (CalculatoareServereScannereStorageUPSRetelistica (router, access point, switch, firewall)) sau IT mobile (LaptopuriNotebook-uriTableteTerminale mobile) dar şi imprimante sau alte instrumente necesare bunului mers al noii tale companii. Şi toate acestea, nu trebuie să le cumperi ci... să le închiriezi! Da, ai înțeles bine! De ce să prăpădești banii ce i-ai putea investi în oameni pe echipamente? Vrei să știi mai multe despre modul de achiziție al acestor echipamente? Intră aici și ai răspuns la majoritatea întrebărilor tale!
Scopul GRENKE este să ofere suport companiilor mici și mijlocii la nivel european. Garantăm clienților noștri un parteneriat de încredere prin furnizarea de soluții de finanțare pentru echipamente IT (calculatoare, notebook-uri, servere, copiatoare, multifuncționale, imprimante s.a.m.d.), medicale, industriale, etc. adaptate cerințelor și oportunităților specifice sectorului în care activează”.
Cu o sumă modică pe lună plecând de la doar 500 de euro, reușești să achiziționezi echipamentele de care ai nevoie pentru a crește vânzările tale. Astfel știi că ai șansa de a reuși și mai mult!
În momentul în care crezi că ai un capital suficient de investiții, îți poți și achiziționa aceste echipamente. Și, ce este cel mai interesant și avantajos, constă în faptul că în cel mult 24 de ore primești răspuns la cererea ta de închiriere! Iar actele necesare pentru luarea unei decizii sunt minimale și se trimit scanate pe e-mail.
Deci, tu poți sta liniștit că îți vei primi echipamentul necesar în cel mai scurt timp pentru ca afacerea ta să prospere! Ai încredere în GRENKE și împlinește-ți visul alături de ei!

INTRĂ CHIAR ACUM