duminică, 26 iunie 2016

Protejează-te!

Nu se poate să nu te fi gândit niciodată, când ți-ai pus telefonul pe masă sau în buzunar, că l-ai putea zgâria și atunci l-ai manevrat cu atenție, nu ai pus altceva (ca de pildă cheile) în același buzunar. Și cu toate acestea, rar se întâmplă să nu vezi o zgârietură fină pe display-ul mobilului. De aceea ar fi foarte potrivit să te gândești să-l protejezi!

O soluție foarte simplă ne este oferită de WowFixit!


WowFixit este un produs nou nouț pe piața din România (despre această companie, ai mai mult informații aici!) menit să îţi ia gândul de la teama că ţi-ai putea zgâria display-ul mobilului sau al dispozitivelor tale! Mai pe românește, este o soluție care se aplică pe ecranul telefonului, tabletei, laptopului sau chiar smartwatch-ului pentru a le proteja!
Cum se procedează?
SIMPLU! Pur și simplu aplici soluția care apoi se întărește și devine un strat asemănător sticlei, cu proprietăți incredibile: fără bule la aplicare sau după (așa cum se întâmplă în cazul foliilor obișnuite), este ultra-rezistentă la zgârieturi, anti-bacteriană și invizibilă (vezi și acest comunicat de presă dar și aici!).

De ce WowFixit?
Pentru că este cea mai inovativă metodă de a-ți proteja de zgârieturi ecranul telefonului, tabletei, laptopului sau chiar smartwatch-ului și pentru că se potrivește pe orice suprafață!

Cum îl poți avea?
SIMPLU! Intri pe pagina produsului și-ți comanzi produsul de care ai nevoie. Ca idee, intră pe pagina site-ului să te lămurești!
Eu chiar sunt interesat de acest produs, după câte am citit despre el, am fost foarte încântat, unii și-au lăsat pe pe site testimonialele, dar eu vreau să-l încerc pe „pielea” telefonului și al martwatch-ului meu!

Intră chiar acum pe: